2777
2789
عنوان

بازم خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 552 بازدید | 41 پست
اشکال نداره بالاخره مادرته عاشقته واقعا... برو یکم اروم بشی این که خوابیده بااین که گریه میکنی الان ...

نه متاسفانه زخم زبون میزنه منم داغونم 

این ماه اقدام کردم برا بارداری خداکنه نشم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😐دیگه ارزششو نداره که حتی باهاش بحثی یادعوایی کنی حتی آرزوی مرگ هم نکن براش ولی سعی نکن اینقدر ضعیف ...

ایشالا هییییچچچ وقت تو این شرایط قرار نگیری

ولی بدجوری شکستم حتی توانشو ندارم خودمو قوی نشون بدم

لزف بی تفاوت نمون...

الانم شده با دعوا بیدارش کنی بکن چرا تو فقط حرص بخوری

البته صبر کن فردا زنگ بزن دختره با گوشیش تکلیفت روشن شه

پسر گلم خوش اومدی👪برای سلامتی محمد حسینم  یه صلوات مهمونم کنید
لزف بی تفاوت نمون... الانم شده با دعوا بیدارش کنی بکن چرا تو فقط حرص بخوری البته صبر کن فردا زنگ ب ...

خودش می‌گفت فردا ز میزنم جلو خودت

مگه کاری داره دختره خودشو بزنه به اون راه

خسته شدم از خر فرض شدن 

بشم بازیچه دسته یه زن خراب؟

خودش می‌گفت فردا ز میزنم جلو خودت مگه کاری داره دختره خودشو بزنه به اون راه خسته شدم از خر فرض شدن ...

بهرحال کوتاه نیااا تو خونه قهر کن باهاش 

بعدم میتونی ریز مکالمانشو تا خوابه در بیاری ببینی چقدر باهاش در ارتباطه

البنه بنظرم خودت بزن به اون راه فعلا حسااابی مدرک جمع کن ازش

پسر گلم خوش اومدی👪برای سلامتی محمد حسینم  یه صلوات مهمونم کنید
بهرحال کوتاه نیااا تو خونه قهر کن باهاش  بعدم میتونی ریز مکالمانشو تا خوابه در بیاری ببینی چقد ...

۵سال برا بدست آوردنش جنگیدم اونقدر خسته ام که برا نگه داشتنش نا ندارم

دقیقا منم چند وقت پیش تو گوشی شوهرم پیام ی دختر دیدم ک نوشته بود عزیزم خبری ازت نیس.... همونجا خودش فهمید و گفت بخدا دوستم پیام داده بوده از گوشی من و کلی باهم دعوا کرد ک چرا درموردش اینجوری فکر میکنم... 

دیگه پاک کرد شمارشو.... و منم ندیدم تو گوشیش ولی الان مطمئن نیستم راس گفته یا نه....