2777
2789

من.. کوه مشکلاتم... اعتیاد بی مهری مشکل اقتصادی باوجود درآمد خوب مشکل جنسی.. اووووو یه عالمه.. فقط دارم تحملش میکنم تا یه خورده به استقلال مالی برسم و بعد جداشم ازش... 

حرفی بزن!!  چیزی بگو!! کاین بغض در من بشکند...بغضی که دارد از درون، دور از تو می‌ترکاندم...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه دارین ؟  نمیترسی از جدایی

پسرم نزدیک دوسالشه.. نه نمی‌ترسم واقعا از جدایی.. از ادامه زندگی با این آدمه که میترسم.. فقط میخوام به وقتش جداشم

حرفی بزن!!  چیزی بگو!! کاین بغض در من بشکند...بغضی که دارد از درون، دور از تو می‌ترکاندم...
با بچه خیلی سخت میشه 

اوووه😭😭😭آره فقط بچم که ادمیکه حامله بودم بهم خیانت کرد آدمی که دروغگو ومشروب میخوره میادخونه الکی بهونه میگیره و... و..... خیلی چیزای دیگه فقط دلیلش بچمه که تحمل میکنم ولی یه روزی میرسه صبرم تموم میشه حتی به خاطربچم نمیمونم چون بزرگ ترشده ومیفهمه مادرش منم الحمدلله هم پس خودش برمیاد 

زندگی برخلاف آرزوهایم گذشت😔😔افسوس.... ☹️☹️

خیلی مشکل داریم یبار هم دادخواست طلاق دادم امسال دوباره برم گردوندن اینروزا دوباره میزنه ب سرم شرشو از زندگیم کم کنم بجای اینک باهام بگه بخنده شب عیده مثلا همش دلمو میشکونه و ناراحتم میکنه چون ۵سال ی ضرب بکوب ۱۲ ۱۳ساعت راه پیمودیم رفتیم خونه ی ننش و ی امسال خواستم با خانواده ی خودم باشم ک عزمش رو جزم کرده نزاره بهم خوش بگذره هوووف خدا ارش نگذره

خونه ننش ۴بعدازظهر پامیشه یکم میلوله تو خونه باننش غیبت منو خانوادم رو جلو روم می کنه و وعوا میفتیم بعدشم یچی کوفت می کنه میره قلیونسرا تا۳صبح منم تک و تنها با ۳تا برادرشوهر بیشور ک فقط تیکه میندازن حرصم میدن

ظرفشوییشون هم وسط حیاط کمر میخواد ظرف چهار پنج وعده ی غذایی رو ببری بشوری خشک کنی برداری بیاری دوباره بری استکان برداری چایی ببری کوفت کنن

اونجا فقط حس کلفتی بهم دست میده ولی تو اقوام خودم حس می کنم مثل پرنسس هام انقدر ک ب جایگاه زن ارزش میدن مردها... ولی طرف شوهرم زن فقط بشور و بسابه و اجازه ی حرف زدن نداره منم میزم اونجا خودمم کم نمیارم اونا خوششون نمیاد من شوهرمو ب جون هم میندازن دلم میخواد ی شبه همشون غیب بشن با شوهرم خلاص بشم

ی روز خوش ندیدم بعد نامزدیم

الهی عظم البلاء''..خدایاگرفتاری بزرگ شد..".وانت المستعان...وتویاری دهنده ای...🌸خدایا منم مادر بشم ب زودی...منتظرم نزار🌸تویی ک الان داری امضام رو میخونی...✅برا حاجتم یدونه صلوات میفرستی؟ممنون💜
خیلی مشکل داریم یبار هم دادخواست طلاق دادم امسال دوباره برم گردوندن اینروزا دوباره میزنه ب سرم شرشو ...

ببخشید ولی تو این شرایط چرا بچه میخوای؟ 

امیدوارم خدا بهت آرامش بده  هرکدوممون یه جور بدبختی میکشیم

الهی عزیزم ولی مگه تاکی زنده ایم که بخایم اینجوری زندگی کنیم بچه بزرگ میشه میره دنبال زندگیش

زندگی برخلاف آرزوهایم گذشت😔😔افسوس.... ☹️☹️
باز خوبه. ازشون دوری سالی یه بار خوبه  من ور دلمن

از راه دور هم کرم میریزن اینجوری نگو الان دوهفته س با شوهرم جنگ اعصاب دارم اونا اصرار می کنن بریم اونجا تازشم بعد دادخواست طلاقم ن زنگ زدن بهم ن چیزی و الانم مستقیم وقتی شوهر بیشورم سر کاره زنگ میزنن می پزنش میفرستنش خونه این ینی منو مقصر میدونن و آدم حسابم نمی کنن با اینک کارایی ک باهام کرده بودن رو کل شهر فهمیدن اینارو هیچکدوم از خانواده هایی ک باهاشون وصلت کردن ادم حساب نمی کنن والا شبیه انسان های نخستین هستن مادرشوهرم وقتی باهام حرف میزنه از حرص دندوناش رو میسابه انگار ک میخواد قورتم بده من بدی نکردم بهشون نمیدونم چرا اینجوری ان

همین شوهرمو ساعت ۹بزارم دم در آشغالی هم برش نمیداره پس ک گوه اخلاق و کینه ایه و الکی بهونه میاره ناراحتم کنه نمونش امشب ک شام مامانم مهمون اجباری داشت ماهم مجبور شدیم بریم ک اونجا ساعت ۱۱ کوفت کرد حالا اومده خونه بهونه میاره ک من گرسنمه پاشو برنج درست کن روش کشمش بریز و فلان خودشم درحال دم کررن قلیون و عیاشی منم محلش ندادم ازصبح سرپا بودم داشتم گندکاریای دعوای دیشب رو جمع می کردم ک برنج و خورشت رو با پاش زده بود برعکس شده بود روی روفرشیم☹ شستمش ولی هوا بارونه

درضمن دعوامون سر موندن یا رفتن بود عین ی سگ جلوم پارس می کرد اخرشم زنگ زدم ب مامانم ک جمعش کرد کسافتو

الهی عظم البلاء''..خدایاگرفتاری بزرگ شد..".وانت المستعان...وتویاری دهنده ای...🌸خدایا منم مادر بشم ب زودی...منتظرم نزار🌸تویی ک الان داری امضام رو میخونی...✅برا حاجتم یدونه صلوات میفرستی؟ممنون💜