2777
2789
عنوان

باردارا بيان فقط

| مشاهده متن کامل بحث + 277 بازدید | 47 پست
به جای این ک تشویقت کنن به خونه موندن ایراد میگیرن؟؟؟ اصلا اهمیت نده تا وقتی هم مجبور نشدی بیرون نرو ...

عاره متاسفانه منو با عروسمون مقايسه ميكنن كه دوتا بچه داره ولي ميادو ميره

ميگن حساسم

ميگن ما كه نداريم بيا

اينا رو خانواده خودم ميگن ها !!!!

خدایا تو بساز ... تو بسازی قشنگ تره :)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من که خیلی استرس  دارم. اوایل خرداد زایمانمه. منم هیچ جا نرفتم ازترس واسترس

چه خوب كه كسي كارى به كارت نداره 

ادم تو اين روزا به درك احتياج داره

خدایا تو بساز ... تو بسازی قشنگ تره :)
چكاپ چى

گفت نيا تكون بچرو حس ميكنم نيازي نيست قرصامم كه همونه هفته اي يدونم آمپول فمو لايف ميزنم تا بعد عيد ببينيم چي ميشه دوهفته پيش بايد ميرفتم كه گفت نميخواد بياي بخاطر كرونا

حالاکه همه باردارن منم سوالمو بپرسم...دوستان شما هم پاهاتون میگیره؟ بخصوص شبا. خیلی دردش وحشتناکه

اره من همیگیره ولی راهشو پیدا کردم . وقتی پاهاتو میکشی خستگیش دربیاد تا میاد بیوفته روهم بگیره پاشنه پا رو بده جلو پنجه رو بره سمت بالا فوری برمیگرده سرجاش

واااييييي من اينجوريم پا ميشم ميشينم از درد😭😭

منم تاصبح خواب ندارم. فقط هم موقع خواب زور میاره. خیلی بده. ولی کلا ازاول بارداری تا الان هیچ مشکلی  نداشتم خدا رو شکر.حتی نمیدونم حالت تهوع بارداری که همه میگن خیلی بده چیه! 🤔

هیچوقت نتونستم از روی ظاهر دیگرانو قضاوت کنم‌😑شما چجوری بدون هیچ دیدنی حتی، اینقد بلدید؟؟ 🤔😒
منم تاصبح خواب ندارم. فقط هم موقع خواب زور میاره. خیلی بده. ولی کلا ازاول بارداری تا الان هیچ مشکلی& ...

منم خداروشكر ويار نداشتم اصلا ولي اين پادرده اذيتم ميكنه