2777
2789
عنوان

باردارا بيان فقط

| مشاهده متن کامل بحث + 277 بازدید | 47 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام منم باردارم ۳قلو زمان زایمانم تیرماه هست  الانم خودم با چیدن اتاق بچها . سر کله زدن با ۲ق ...

من هيچي نخريدم همه رو گذاشتم براي فروردين كه اونم اين طورى شد😞

خدایا تو بساز ... تو بسازی قشنگ تره :)
به جای این ک تشویقت کنن به خونه موندن ایراد میگیرن؟؟؟ اصلا اهمیت نده تا وقتی هم مجبور نشدی بیرون نرو ...

هفته پیش زنگ زدم ازمایشگاه اومدن خونه ازمایش ازم گرفتن ... حلال اهمر هم تماس بگیریددمیان 

من که خیلی استرس  دارم. اوایل خرداد زایمانمه. منم هیچ جا نرفتم ازترس واسترس

منم همین طور ولی من میرم دم درمون صندلی میزارم میشینم 😂عین مادربزرگا هفته چندی من ۲۹ 

به لطف دوستان عزیزم ۴ دفعه ترکیدم اونم بدون مقدمه لطفا تاپیک های مورد دارنزنیدکه آدم جواب میده یهو میبینه صفحه اش کارنمیکنه
دورت کاکتوس بزارید امواج ب خودش جذب میکنه

گذاشتم

افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند!               تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.

حالاکه همه باردارن منم سوالمو بپرسم...دوستان شما هم پاهاتون میگیره؟ بخصوص شبا. خیلی دردش وحشتناکه

هیچوقت نتونستم از روی ظاهر دیگرانو قضاوت کنم‌😑شما چجوری بدون هیچ دیدنی حتی، اینقد بلدید؟؟ 🤔😒
منم همین طور ولی من میرم دم درمون صندلی میزارم میشینم 😂عین مادربزرگا هفته چندی من ۲۹ 

پنج شنبه میرم تو 29😊

هیچوقت نتونستم از روی ظاهر دیگرانو قضاوت کنم‌😑شما چجوری بدون هیچ دیدنی حتی، اینقد بلدید؟؟ 🤔😒