2821
2789

بچه هااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

چهااااااااااااااااااارشنبه سوری همتون مبااااااااااارک

💥💥💥💥💣💣💣💣💣💣💣🎇🎇🎇🎇🎆🎆

🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎉🎊🎊🎊🎊🎊🎊🎆🎆🎆🎆🎆🎆🎆🎇🎇🎇🎇🎇🎉

عشق اول اونی نیس که اول از همه اومده....اونیکه از وقتی که اومده دیگه هیچی نمیتونه جاشو تو قلبت بگیره😍😍😇😇

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اولین روز از اخرین پریودم ۶ بهمن بوده

برنامه روز شمار بارداری و نصب کن خیلی خوبه

خدایا شکرت برا اینکه ب بزرگترین خواستم ک ادامه تحصیلم بود رسیدم مهرماه1400 دانشجوام😍😍😍😍😍😍😍😍وزن شروع64200🙁🙁🙁🙁قد160 وزن هدف56😍😍😍😍😍
یه بی بی چک بخر🙄

زده مثبت بود

خدایا شکرت برا اینکه ب بزرگترین خواستم ک ادامه تحصیلم بود رسیدم مهرماه1400 دانشجوام😍😍😍😍😍😍😍😍وزن شروع64200🙁🙁🙁🙁قد160 وزن هدف56😍😍😍😍😍
واییی مریم نی نی بیاد  دیگه نمیتونی بگی میثممم تندتر😂😂😂 تعطیل شد چای شیرین های پر سر و صدا ...

😐😐😐😐😐😐فعلا دیشب ساعت۳ اولین چایی شیرین بعد از خبر بارداری رو زدیم 🤣🤣🤣🤣🤣تا ببینیم بعدش خدا چی میخواد😫😫😫😫😫😫😫

" عشق جان " ؟ خوش به حال من 😍 که تو جان منی❤💋
😐😐😐😐😐😐فعلا دیشب ساعت۳ اولین چایی شیرین بعد از خبر بارداری رو زدیم 🤣🤣🤣🤣🤣تا ببینیم بعدش خدا ...

نوووش

مریم من اطلاعاتی ندارم از رابطه در  زمان بارداری

از بچه ها اطلاعات بگیر پزشک در دسترس نیست

نزنی داغون کنی بچه رو😂😂

کسی چه می داند شاید جای دیگری مرده ایم و این دنیا جهنم ماست
😐😐😐😐😐😐فعلا دیشب ساعت۳ اولین چایی شیرین بعد از خبر بارداری رو زدیم 🤣🤣🤣🤣🤣تا ببینیم بعدش خدا ...

مریم اگ ۶بهمن پری بودی و باردار نبودی الان۶هفته ای ولی اگ۶دی یعنی ماه قبلش ک کامل پری شدی حامله بودی میشی۱۴هفته😐😐

بچه هاااا من دلم آتیش میخاد فشفه میخاد ترقه میخاد از این ترقه شکلاتی ها میخاد😭😭😭😭😭

پارسال این موقع مثل سرخ پوستان دور آتیش می‌گشتیم و قدر ندونستیم 

من دلم یه عاااااااالمه ترقه و فشفه میخاد😢😢😢

عشق اول اونی نیس که اول از همه اومده....اونیکه از وقتی که اومده دیگه هیچی نمیتونه جاشو تو قلبت بگیره😍😍😇😇
تو بخواب ولش کن این چیزا رو🤣🤣🤣

مریم میگن‌اگ تو بارداری موقع رابطه جلو‌گیری نکنی باعث زایمان زودرس میشه و‌کیسه اب سوراخ‌میشه من اونموقع ها نمیدونستم و باعث شد کوروش۳۵هفته دنیا بیاد

مریم میگن‌اگ تو بارداری موقع رابطه جلو‌گیری نکنی باعث زایمان زودرس میشه و‌کیسه اب سوراخ‌میشه من اونم ...

ای وای😫😫😫😫خدایا غلط کردم چقد سخته

" عشق جان " ؟ خوش به حال من 😍 که تو جان منی❤💋
بچه هاااا من دلم آتیش میخاد فشفه میخاد ترقه میخاد از این ترقه شکلاتی ها میخاد😭😭😭😭😭 پارسال این ...

امسال واقعاااا نحس بود من تاالان دلم‌همه چی میخواست الان فقط دلم میخواد زنگ‌بزنم مامانم سرحال حرف بزنه روزی۱۰۰۰بار زنگ‌میزنم هر لحظه صداضعیف و‌ضعیفتر میشه خواهرم الان پیشش داشت گریه میکرد میگفت حالش خیلی بده😭😭