2821
2789
عنوان

ویژگی مهم یک خانم

145 بازدید | 26 پست

داشتم فکر میکردم یکی از مهمترین ویژگی های یک خانم که دوستت یاهمسرته اینه که تورو تو مدار زندگی نگه میداره نمیزاره زیاد تو حاشیه بری الکی پول خرج کنی الکی وقت تلف کنی. حتی با خواسته هاش یجورایی مجبورت میکنه رو زندگی و کار خودت بیشتر وقت بزاری و این چیز مثبتیه بنظرم

بسته به تایپت داره دیگه برا همین میگن بگرد لنگه خودتو پیدا کن

من مجبورش میکردم بریم بدوییم ...بعدها گفت تو خودخواهی من دلم میخواد بخوابم زندگیو سخت میگیری

دیدم عههه زندگی و لایف استایلمون چقد متفاوته و ...

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

چون به نفعه توعه ک پول خرج نکنه این شد بهترین ویژگیهه

متوجه منظورت نشدم. ولی منظور من اینه واسه پارتنرت یه چیز بخری بهتره تا با دوستات بری رستوران همیشه.

بهترین ویژگی نه، ویژگی واجب و ابتدایی یه مرد هم اینه که تکلیف زندگیش مشخصه. برای زمان و درامدش برنامه داره. اختیارش دست خودشه و زیر بار زور و اجبار نمیره.

نه مثل بچه سه ساله منتظر یه مامان باشه که براش قلک بخره و وقتش رو با فعالیتهای مفید پر کنه.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
متوجه منظورت نشدم. ولی منظور من اینه واسه پارتنرت یه چیز بخری بهتره تا با دوستات بری رستوران همیشه.

نه کی گفته ادم باید حد وسط داشته باشه

خودت و دوست نداشته باشی اونم نداری

کلا ادم پولکی هستی

درونگرا.سکوت.مهربون.منطقی.تو نی نی سایت نه طرف حق و میگیرم نه ناحق چون قضاوت کار خداست

کسی قرار نیست اون یکی رو بسازه یا مجبور به کاری کنه

بهترین ویژگی ۲ تا همسر چه مرد و زن عشق، وفاداری در قلب ذهن و عمل و خود ساخته بودن و عملگرا بودنه

اینطوری روی هم تاثیر میذارت

تو بخواهی می شود🌱.. اگه سوالی در مورد زبان انگلیسی داشته باشید میتونم کمکتون کنم

یه ویژگی واجب دیگه مرد اینه که عضو سایت بارداری نشه و به همه درخواست دوستی نده. کمتر حال بهم زن باشید!

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
یه ویژگی واجب دیگه مرد اینه که عضو سایت بارداری نشه و به همه درخواست دوستی نده. کمتر حال بهم زن باشی ...

داخل یه شبکه اجتماعی تو میتونی ادمای همفکرتو پیدا کنی. بستگی داره چجوری به موضوع نگاه کنی.

نظرتون محترمه. نگاه شماس.