2821
2789
افرین بهترین کارهم همینه منم واقعا ازطرفی خوشحالم  و واقعا ازخودم راضیم که هیچی برای خودم و شو ...

من کلا قبل بارداریم گوشت دوست نداشتم مامای من بعده آزمایشم گفت پروتئین بدنت کمه بچه ات به دنیا بیاد لق لقو میشه باکوچکترین دست زدن میافته من ازبوی گوشت واردک بدم میومد ولی به خاطره بچه ام همه چیز خوردم خداروشکر سالم بودن وبدنشون محکمه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزدلم تو خودتم بهترین جا هستی وبهترینی هرکسی یه جوریه مهم اینه که بهترینه خودمون باشیم منم مطمین ...

قربونت برم😘❤️❤️

اتفاقا منم سبک منیمال و فنگ‌شویی رو رعایت میکنم

بنظرم مشکل اساسی من کمال گرایی

و بزرگی آشپزخونمه 

مثلا وسایل نو و اضافیم  و کجا بزارم؟؟

انباری پر شده

اتاقا و کمدا پر

همه وسایلمو نو هستش

کسی چه می داند شاید جای دیگری مرده ایم و این دنیا جهنم ماست
عزیزدلم تو خودتم بهترین جا هستی وبهترینی هرکسی یه جوریه مهم اینه که بهترینه خودمون باشیم منم مطمین ...

اوف مریم نمیدونی دست شوهرم باسه همه چیز رونگه میداره بخصوص لباس سالی یه بار نمیپوشه اصلا یادش میره یا پرز کرده دلش نمیاد بندازه منم کیسه زباله مشکی میگیرم لباسهارومیندازم توکیسه  حتی وسیله های بدردنخورزباله های دیگه رو میزارم روش که دیگه متوجه تسه بعدا ازم میپرسه فلان لباس ووسیله چی شد میگم نمیدونم معلوم نیست بچه ها کجا گذاشتن بعد بی خیال میشه😂😂😂😂

بعضی اوقات خیالات به سرش نیزنه میگه خونمون جنی چیزی هست وسیله هامون گم میشه😆😆😆😆

اوف مریم نمیدونی دست شوهرم باسه همه چیز رونگه میداره بخصوص لباس سالی یه بار نمیپوشه اصلا یادش میره ی ...

😂😂😂من اگر بدونم چیزی دوست داره دلم نمیاد بندازمش

مننننم دلم.خاااست ناااازی من امشب یه کیک هویج پختم،نصفشو تنهایی خوردم به جای شام.خخخخخ

ببخشید 

چند روز ه دلم کیک هویج میخواد شوهرم نمیذاره نامرد😭😭😭

تو خونه شیرینی زیاد داریم میگه حیفه خراب میشه تموم شه بعد درست کنم

منم وقتی گشنم باشه کیک دوست دارم بخورم😋😋😋

خدایا شکرت که یه فرشته کوچولو تو وجودمه 😍😍😍بعد این همه سال معجزه شد و منم دارم مامان میشم ان شاءالله 😭😍😭😍😭😍ان شاءالله قسمت همه ی منتظرا 💓💓💓💓
مننننم دلم.خاااست ناااازی من امشب یه کیک هویج پختم،نصفشو تنهایی خوردم به جای شام.خخخخخ

نوش جونتون 

خدایا شکرت که یه فرشته کوچولو تو وجودمه 😍😍😍بعد این همه سال معجزه شد و منم دارم مامان میشم ان شاءالله 😭😍😭😍😭😍ان شاءالله قسمت همه ی منتظرا 💓💓💓💓
دیدمت ماشالله چه چهره معصوم و نازی داری😍❤️❤️

ممنون گلم 

بخدا توبه کردم دیگه نمیذارم 🤣🤣🤣

با اینکه نصفه بود ولی باز استرس داره😂😂😂

سلام عزیزم مرسی صدام کردی     داشتم صفحات قبل رو میخوندم     تمام مسیرها رو بس ...

😂😂😂😂فدات 

والا با این نوناشون

بهت مژده بدم که با اومدن بچه خییییلی بهتر میشن.چون بچه اینقدر بیدارشون میکنه که دیگه این سروصداها اص ...

انشاءالله که اینطوری باشه

شوهرم از الان میگه اگه زیاد گریه کرد ناچارن من میرم یه اتاق دیگه 😒😒😒

منم گفتم نخیر اگه اینطوری کنی منم بچه رو میذارم اتاق میام پیشت 😁😁😁😁