2821
2789
من شوهرم توجیه کردم  دوتایی رفتیم آزمایش کلی دادیم حتی ایدز البته دکتره خودش برامون نوشت انجا ...

افرین بهترین کارهم همینه

منم واقعا ازطرفی خوشحالم  و واقعا ازخودم راضیم که هیچی برای خودم و شوهرمو بچم کم نذاشتم.

دوران بارداری به هرحال سختیایی داره اما اگه مادربدنش و روحیش اماده باشه خیلی خیلی راحتتر میتونه سپریش کنه.واینا حتی توی دوران بعد اززایمان هم تاثیرگذاره.

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

دلم از اینا میخواد😋😋😋🤣🤣🤣🤣😭😭😭

خدایا شکرت که یه فرشته کوچولو تو وجودمه 😍😍😍بعد این همه سال معجزه شد و منم دارم مامان میشم ان شاءالله 😭😍😭😍😭😍ان شاءالله قسمت همه ی منتظرا 💓💓💓💓
چه فایده به راهنماییهامون گوش نمیدی نصف شبی داریم مغرمون رو کارمیندازیم 😂😂

😆😆😆😆

خدایا شکرت که یه فرشته کوچولو تو وجودمه 😍😍😍بعد این همه سال معجزه شد و منم دارم مامان میشم ان شاءالله 😭😍😭😍😭😍ان شاءالله قسمت همه ی منتظرا 💓💓💓💓
شوهرمنم همینطوریه

خیلی سخته همش استرس دارم که بیدار نشه😩😩😩😩

افرین بهترین کارهم همینه منم واقعا ازطرفی خوشحالم  و واقعا ازخودم راضیم که هیچی برای خودم و شو ...

دقیقا 

من نمیخوام مثل خواهرم بشم

خواهرم خیلی اذیت شد 

دوماه بعد از عروسی باردار شد 

بدنش ضعیف بود 

همش بستری میشد بیمارستان

دکتره با شوهرش دعوا کرد گفت هنوز بدنش به روابط زناشویی عادت نکرده باردار شده بدون هیچ آزمایشی

چون شش ماهه بود گفتم برای خواهرم خطرناکه و باید بچه کوتارژ شه

که بابا و مامانم تمام شهرا بردنش دکترای مختلف تا یه دکتر گفت اصلا مشکلی نیست تحت نظر من بلشه من با تعهد خودم مادر و بچه رو تحویل میدم

دوست بابام بود پزشکه 

که ماشالله یه پسر ناززززه که به حدی مودب و عاشق مامانشه که نگو

کسی چه می داند شاید جای دیگری مرده ایم و این دنیا جهنم ماست

آخیییییییش شارژرو آوردم 😀😀😀😀

نازی جون اتو کن ببینمت

میترسم شیلان 😭😭😭😭

نازی جون اتو کن ببینمت

باش 

مریم گاهی دلم میخواد جای تو باشم  چقدر خوبی❤️❤️ چقدر آرامش داری من نمیدونم چرا کارام تمومی ن ...

عزیزدلم تو خودتم بهترین جا هستی وبهترینی

هرکسی یه جوریه مهم اینه که بهترینه خودمون باشیم

منم مطمینا یه جاهایی ایراداتی دارم که خودم میدونم  

عسل من میدونم چراکارات تمومی نداره

چون اولا خیلی حساسی و توقعت خیلی بالاس 

و 

وسایل دور و برت زیاده

این واقعااا مهمه

منم تاقبل از اومدن کارن همینجوری بودم

خاهرام میگفتن یکم وسایلتو بزار کنار من قبول نمیکردم اما کم کم روحیم عوض شد 

تقریبا از پارسال جذب سبک مینیمال و اصول فنگ شویی شدم و انگار یه معحزه بود برای من

چه وساااایلی که به نظرم ضروری و مهم بودن و به مرور همشونو حذف کردم و بعد فهمیدم که همه اونا چقققدر داشتن ازم انرژی و وقت میگرفتن ،