2821
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

ایشالله گلم🙌🏻🙌🏻🙌🏻

💖💖💖

خدایا شکرت که یه فرشته کوچولو تو وجودمه 😍😍😍بعد این همه سال معجزه شد و منم دارم مامان میشم ان شاءالله 😭😍😭😍😭😍ان شاءالله قسمت همه ی منتظرا 💓💓💓💓
آی عزززییییز دلم ،خداروشکر مریم این بچه هدیه خداست به شما ایشالا همراه باخودش خیر وبرکت میاره واسه ...

مریم هنوز باورم نمیشه🤣🤣🤣هنوز به مامانم و خواهرام نگفتم😐

فقط مریم جون تو این شرایط کرونا که نمیتونم برم‌دکتر چیکار کنم؟ دارو چی بخورم؟

" عشق جان " ؟ خوش به حال من 😍 که تو جان منی❤💋
اتفاقامیخواستم بپرسم بچهاشوهراتون کجان که شمااینجاین    .ان شاا..که ندیده

😭😭😭😭😭😭🤣🤣🤣🤣

خدایا شکرت که یه فرشته کوچولو تو وجودمه 😍😍😍بعد این همه سال معجزه شد و منم دارم مامان میشم ان شاءالله 😭😍😭😍😭😍ان شاءالله قسمت همه ی منتظرا 💓💓💓💓
حالت تهوعم داری؟ پریودات چجورین؟

نه هیچ حالتی ندارم 

فقط فقط کمر دردام بیشتر شده وقتی یکم سرپام میخوام بشینم حس میکنم کمرم داره نصف میشه😭😭😭😭

هنوز عقب ننداختمه😂😂😂😂

ایششالاااا  به به چه شوووود

🤦🤦🤦🤗🤗🤗🤗🤗

خیلیییی من مشکل آشپزی ندارم  خونمم سریع جمع و جور میکنم اما من امسال تصمیم داشتم تنقلات و شی ...

عزیزم فردا به همسرت بگو اگه تونست پیداکنه اجیل و شیرینی و تنقلات روبخره ،فک کنم بتونه پیداکنه.اینجا که هنوز همه فروشگاها کارمیکنن دیگه اونجارو.نمیدونم.

اگرم احیانا نتونستین بخرین،که خجالت نداره دیگه ،واقعا الان شرایط عادی نیس،اوناهم درک میکنن

مریم مامان کارن

گلبوته جون

شیلان جان 

زهره خانوم

تو تاپیک قبلی برام پست گذاشته بودید ترکید ندیدم ببخشید🙏🙏🙏🙏

من خودم مشکل تنبلی داشتم دارواینامصرف کردم یمدت بعدش ولش کردم.بعدسه چهارماه روز۱۲سیکلم رابطه داشتیم. ...

💐💐💐

مریم مامان کارن گلبوته جون شیلان جان  زهره خانوم تو تاپیک قبلی برام پست گذاشته بودید ترکید ...

من یادم میره همه چی 

نمیدونم چی نوشته بودم برات😔

کسی چه می داند شاید جای دیگری مرده ایم و این دنیا جهنم ماست
عزیزم فردا به همسرت بگو اگه تونست پیداکنه اجیل و شیرینی و تنقلات روبخره ،فک کنم بتونه پیداکنه.اینجا ...

کار میکنن 

اما مسیرا بسته 

و خودمم بی نهایت میترسم بخرم میگم نکنه میکروب داشته باشه با گرما از بین نره

اگه بخواین من میزنم اگه نه که همینجا میمونیم

بزن عشقم

بزار یکم از چایی شیرین حرف بزنن😂😂حاد شد بترکونین بریم تاپیک تو😉😉

من وقت نمیکنم زیاد بیام