shilanshaho مدیر عضویت: 1396/10/25 تعداد پست: 2659 عنوان کجایید | مشاهده متن کامل بحث + 11178 بازدید | 745 پست @مااادر @گلبوته__خانوم @_مریم_گلی @فریماه۶۹ کسی چه می داند شاید جای دیگری مرده ایم و این دنیا جهنم ماست 1398/12/27 | 00:26 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
باران190 عضویت: 1395/06/17 تعداد پست: 3445 چه باحاله تاجایی که یادمه رزگفت اسمش مریم اسم شوهرشم میثم.مریم گلی هم همیطورحالاباهم،هم باردارشدن هههه اره واقعاااا😍😍😍😍😍 همراهی خدا با انسان مثل نفس کشیدن است.....آرام،بی صدا،همیشگی...
نیایشی عضویت: 1398/04/15 تعداد پست: 247 ان شاا..به زودی زودنفرای بعدی زهرجون ونازی جون باشن که خبربارداریشون بدن.الهی آمین
ناز_یخی عضویت: 1398/04/29 تعداد پست: 699 مرسی فداتشممم رز جان من بهت تبریک گفتم🤔🤔🤔🤔🤔😄😄😄😄اگه نه که بهت تبریک میگم انشاءالله این روزای شیرین و به یاد موندنی رو براحتی و سلامتی پست سر بذاری و نی نی جونتو بغل کنی😍😍😍😍 خدایا شکرت که یه فرشته کوچولو تو وجودمه 😍😍😍بعد این همه سال معجزه شد و منم دارم مامان میشم ان شاءالله 😭😍😭😍😭😍ان شاءالله قسمت همه ی منتظرا 💓💓💓💓
panaheman عضویت: 1398/01/19 تعداد پست: 1730 ان شاا..به زودی زودنفرای بعدی زهرجون ونازی جون باشن که خبربارداریشون بدن.الهی آمین ایشالاو البته عسل جون خودم@shilanshaho زمانی پخته میشوید که میفهمید نیازی نیست به هر چیزی واکنش نشان دهید یا به هر حرفی پاسخ دهید
panaheman عضویت: 1398/01/19 تعداد پست: 1730 ان شاا..به زودی زودنفرای بعدی زهرجون ونازی جون باشن که خبربارداریشون بدن.الهی آمین ایشالاو البته عسل جون خودم@shilanshaho زمانی پخته میشوید که میفهمید نیازی نیست به هر چیزی واکنش نشان دهید یا به هر حرفی پاسخ دهید
_مریم_گلی عضویت: 1398/05/02 تعداد پست: 4453 مریم بارداری؟؟؟؟؟ اره😶😶😶 " عشق جان " ؟ خوش به حال من 😍 که تو جان منی❤💋
نیایشی عضویت: 1398/04/15 تعداد پست: 247 وای عسل جون میفهممت واقعاتواین اوضاع مهمونداری سخت.چقدربیخیالن که تواین اوضاع آمدن مهمونی
_مریم_گلی عضویت: 1398/05/02 تعداد پست: 4453 مریم بارداری؟؟؟؟؟ یسسسسس😶😎 " عشق جان " ؟ خوش به حال من 😍 که تو جان منی❤💋
ناز_یخی عضویت: 1398/04/29 تعداد پست: 699 ان شاا..به زودی زودنفرای بعدی زهرجون ونازی جون باشن که خبربارداریشون بدن.الهی آمین ممنون فداتشم 💖💖 خدایا شکرت که یه فرشته کوچولو تو وجودمه 😍😍😍بعد این همه سال معجزه شد و منم دارم مامان میشم ان شاءالله 😭😍😭😍😭😍ان شاءالله قسمت همه ی منتظرا 💓💓💓💓
باران190 عضویت: 1395/06/17 تعداد پست: 3445 رز جان من بهت تبریک گفتم🤔🤔🤔🤔🤔😄😄😄😄 اگه نه که بهت تبریک میگم انشاءالله این روزای شیرین و به ... اره گفتی فداتشمممم انشالله دونفر بعدی تو زهره جووون باااهم باشین،🥰🥰🥰🥰🥰😍😍😍 همراهی خدا با انسان مثل نفس کشیدن است.....آرام،بی صدا،همیشگی...
ناز_یخی عضویت: 1398/04/29 تعداد پست: 699 اره😶😶😶 تبریک میگم مریم جون انشاءالله صحیح و سالم بغل بگیریش انشاءالله زیر سایتون بزرگ بشه 😍😍😍😍💖💖💖💖 خدایا شکرت که یه فرشته کوچولو تو وجودمه 😍😍😍بعد این همه سال معجزه شد و منم دارم مامان میشم ان شاءالله 😭😍😭😍😭😍ان شاءالله قسمت همه ی منتظرا 💓💓💓💓
ناز_یخی عضویت: 1398/04/29 تعداد پست: 699 اره گفتی فداتشمممم انشالله دونفر بعدی تو زهره جووون باااهم باشین،🥰🥰🥰🥰🥰😍😍😍 ممنون خوشگلم 💖💖💖 خدایا شکرت که یه فرشته کوچولو تو وجودمه 😍😍😍بعد این همه سال معجزه شد و منم دارم مامان میشم ان شاءالله 😭😍😭😍😭😍ان شاءالله قسمت همه ی منتظرا 💓💓💓💓
نیایشی عضویت: 1398/04/15 تعداد پست: 247 ایشالا و البته عسل جون خودم @shilanshaho اونکه ان شاا..البته چون عسل خودش گفت فعلاآمادگیش ندارم جزو فوری هانذاشتمش تازشم خودتم بایددیگه بری توصف نگی حواسم نیست.بایدکم کم دست به کاربشین شماهم
ناز_یخی عضویت: 1398/04/29 تعداد پست: 699 بچه ها نمیدونم چرا چندروزه اصلا شبا نمیتونم بخوابم تا نصف شب بیدارم اخرشم سردرد میشم فرداشم تا 11 خوابم😣😣😣😣😟😟😟نکنه منم حاملم🤔🤔🤔🤔🤔🤣🤣🤣🤣 خدایا شکرت که یه فرشته کوچولو تو وجودمه 😍😍😍بعد این همه سال معجزه شد و منم دارم مامان میشم ان شاءالله 😭😍😭😍😭😍ان شاءالله قسمت همه ی منتظرا 💓💓💓💓