2821
2789

من خودم مشکل تنبلی داشتم دارواینامصرف کردم یمدت بعدش ولش کردم.بعدسه چهارماه روز۱۲سیکلم رابطه داشتیم.روز۱۳رفتم سونوداخلی براتعیین تخمک سازی دکترگفت اصلاتخمک نداری خیلی ریزبرابارداری بدردنمیخور.آمدم خونه کلی گریه کردم.دیگه هم رابطه نداشتم تا۱۷،۱۸سیکلم.بعدمثل مریم سه چهار روزقبل پریودی دوسه تالک دیدم.شک کردم فرداش تست زدم مثبت شد.چون اصلابهش فکرنکردم ویااسترس نداشتم برابارداری.ولی درکل فهمیدم دکترام خیلی چرت میگن الان هم من هم مریم مشکل داشتیم ولی باردارشدیم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بچه ها نمیدونم چرا چندروزه اصلا شبا نمیتونم بخوابم تا نصف شب بیدارم اخرشم سردرد میشم فرداشم تا 11 خو ...

ایشالله گلم🙌🏻🙌🏻🙌🏻

کسی چه می داند شاید جای دیگری مرده ایم و این دنیا جهنم ماست
ممنون عزیزم انشالله قسمت خودتون❤🌹

مریم هروقت خواستی تاپیک بزن

من فکر کردم تاپیک زدین منو یادتون رفته 😩😩

مریم عشقم مبارکههههه.حالابهم بگو حالت چطوری شدوقت دیدی تست مثبت؟آقاتون چی؟مریم تست پرنگ بودیاکم رنگ؟ ...

مرسی نفس😘🌹

گررررررریه میکردم در حد عررررر🤣🤣🤣🤣 آقامون اون‌موقع خود دار و سکوت ؛ ولی الان یه مقدار خوشحاله انگار

پر رنگ بود نوشین😍

شاید نمیدونم دقیق باید برم سونو تا مشخص بشه 

" عشق جان " ؟ خوش به حال من 😍 که تو جان منی❤💋
وای عسل جون میفهممت واقعاتواین اوضاع مهمونداری سخت.چقدربیخیالن که تواین اوضاع آمدن مهمونی

خیلیییی

من مشکل آشپزی ندارم 

خونمم سریع جمع و جور میکنم

اما من امسال تصمیم داشتم تنقلات و شیرینی و ... نگیرم از بیرون مهمان بیاد اونم بعد از سه سال تو این وضعیت که بازارا و مسیرا بستن خجالت میکشم نخرم

مریم جونم مرسی حسابی استرس گرفتم مهمون دارم  من تصمیم دارم آجیل و شیرینی و ... نخرم بخاطر مر ...

عزیزم دیگه کاریه که شده،یعنی یهویی بیخبر اومدن یاهنوز نیومدن؟

حالا بعدازچندسال چه وقتیم دارن میان.

من اگه بودم ازشوهرم میخاستم بهشون بگه که نیان ،واتفاقا دخترخالمم میخاس بیاد خودم گفتم که نه فعلا توی این شرایط به صلاح.نیست و منم نمیتونم خوب ازتون پذیرایی کنم و شرمندتون میشم

اما اگه امکانش نیس برات،درمورد اجیل و شیرینی بهتره فردا خریدای لازم.روانجام بدی و خیلی خوب ازشون پذیرایی کنی دیگه اصل به این بود که قرنطینه باشین حالا که نشده دیگه پذیرایی رو خوب انجام بده که حرفی پشت سرت زده نشه.

اره عزیزم گفتم اولش که هیچییییی نگفت بعد سیگار تو خونه روشن نگرفتم از این به بعد سیگار تو خونه ممن ...

آی عزززییییز دلم ،خداروشکر

مریم این بچه هدیه خداست به شما

ایشالا همراه باخودش خیر وبرکت میاره واسه زندگیتون

عزیزم که اینمدت حالت خوب نبود و نمیتونستی اشپزی کنی،نگو مامان شده بودی.

حسسابی مواظب خودت باش

دیگه تاواقعا ضرورتی نبود ازخونه بیرون نرو تا

زیادم ازوایتکس و الکل و اینا استفاده نکنی.