shilanshaho مدیر عضویت: 1396/10/25 تعداد پست: 2659 عنوان کجایید | مشاهده متن کامل بحث + 11178 بازدید | 745 پست @مااادر @گلبوته__خانوم @_مریم_گلی @فریماه۶۹ کسی چه می داند شاید جای دیگری مرده ایم و این دنیا جهنم ماست 1398/12/27 | 00:26 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
باران190 عضویت: 1395/06/17 تعداد پست: 3445 بچه ها نمیدونم چرا چندروزه اصلا شبا نمیتونم بخوابم تا نصف شب بیدارم اخرشم سردرد میشم فرداشم تا 11 خو ... ای جان مگه عقب انداختی؟؟؟ همراهی خدا با انسان مثل نفس کشیدن است.....آرام،بی صدا،همیشگی...
نیایشی عضویت: 1398/04/15 تعداد پست: 247 بچه ها نمیدونم چرا چندروزه اصلا شبا نمیتونم بخوابم تا نصف شب بیدارم اخرشم سردرد میشم فرداشم تا 11 خو ... ان شاا..خداروچه دیدی.توهم تست بزن
ناز_یخی عضویت: 1398/04/29 تعداد پست: 699 ای جان مگه عقب انداختی؟؟؟ نه هنوز 😀😀😀توهم زدم نصف شبی🤣🤣🤣🤣این ماه خداروشکر تونستیم اقداممون منظم باشه واسه همون امیدوارم اگه صلاح باشه نتیجه بگیریم😍😍😍😍 خدایا شکرت که یه فرشته کوچولو تو وجودمه 😍😍😍بعد این همه سال معجزه شد و منم دارم مامان میشم ان شاءالله 😭😍😭😍😭😍ان شاءالله قسمت همه ی منتظرا 💓💓💓💓
نیایشی عضویت: 1398/04/15 تعداد پست: 247 اره😶😶😶 مریم عشقم مبارکههههه.حالابهم بگو حالت چطوری شدوقت دیدی تست مثبت؟آقاتون چی؟مریم تست پرنگ بودیاکم رنگ؟شایدازماه قبل بارداربودیه؟؟؟
باران190 عضویت: 1395/06/17 تعداد پست: 3445 نه هنوز 😀😀😀 توهم زدم نصف شبی🤣🤣🤣🤣 این ماه خداروشکر تونستیم اقداممون منظم باشه واسه همون امید ... ای جونه دلم انشالله که نتیجه بگیرین الهیییی آمین😍😍😍😍😍 همراهی خدا با انسان مثل نفس کشیدن است.....آرام،بی صدا،همیشگی...
نیایشی عضویت: 1398/04/15 تعداد پست: 247 نه هنوز 😀😀😀 توهم زدم نصف شبی🤣🤣🤣🤣 این ماه خداروشکر تونستیم اقداممون منظم باشه واسه همون امید ... ان شااا...
ناز_یخی عضویت: 1398/04/29 تعداد پست: 699 ان شاا..خداروچه دیدی.توهم تست بزن 🤣🤣🤣اتفاقا امروز به شوهرم میگفتم چقدر خوب میشه سال جدید که انشاءالله بعد این شرایط بریم شهرستان با خبر خوش بریم🤗🤗🤗شوهرم زودی گفت برم تست بگیرم گفتم نه فعلا چون عقب ننداختم😅😅😅 خدایا شکرت که یه فرشته کوچولو تو وجودمه 😍😍😍بعد این همه سال معجزه شد و منم دارم مامان میشم ان شاءالله 😭😍😭😍😭😍ان شاءالله قسمت همه ی منتظرا 💓💓💓💓
نیایشی عضویت: 1398/04/15 تعداد پست: 247 🤣🤣🤣اتفاقا امروز به شوهرم میگفتم چقدر خوب میشه سال جدید که انشاءالله بعد این شرایط بریم شهرستان با ... بخش اصلافکرنکن که بشه یانه که استرس داشته باشی حیلی بده
ناز_یخی عضویت: 1398/04/29 تعداد پست: 699 ای جونه دلم انشالله که نتیجه بگیرین الهیییی آمین😍😍😍😍😍 ممنون عشقم با دعا های شما البته اگه صلاح باشه✋🤚 خدایا شکرت که یه فرشته کوچولو تو وجودمه 😍😍😍بعد این همه سال معجزه شد و منم دارم مامان میشم ان شاءالله 😭😍😭😍😭😍ان شاءالله قسمت همه ی منتظرا 💓💓💓💓
ناز_یخی عضویت: 1398/04/29 تعداد پست: 699 ان شااا... 💖💖💖 خدایا شکرت که یه فرشته کوچولو تو وجودمه 😍😍😍بعد این همه سال معجزه شد و منم دارم مامان میشم ان شاءالله 😭😍😭😍😭😍ان شاءالله قسمت همه ی منتظرا 💓💓💓💓
ناز_یخی عضویت: 1398/04/29 تعداد پست: 699 بخش اصلافکرنکن که بشه یانه که استرس داشته باشی حیلی بده نه دیگه زیاد فکر نمیکنم بعد 8سال دیگه یکم عادی شده😕😕😕😞😞😞 خدایا شکرت که یه فرشته کوچولو تو وجودمه 😍😍😍بعد این همه سال معجزه شد و منم دارم مامان میشم ان شاءالله 😭😍😭😍😭😍ان شاءالله قسمت همه ی منتظرا 💓💓💓💓
ناز_یخی عضویت: 1398/04/29 تعداد پست: 699 وااااااااای خدا فکر کنم شوهرم کاربریمو دید فکر کردم خوابه یه لحظه حس کردم داره نگا میکنه 😭😭😭😭😭 خدایا شکرت که یه فرشته کوچولو تو وجودمه 😍😍😍بعد این همه سال معجزه شد و منم دارم مامان میشم ان شاءالله 😭😍😭😍😭😍ان شاءالله قسمت همه ی منتظرا 💓💓💓💓
_مریم_گلی عضویت: 1398/05/02 تعداد پست: 4453 تبریک میگم مریم جون انشاءالله صحیح و سالم بغل بگیریش انشاءالله زیر سایتون بزرگ بشه&nbs ... ممنون عزیزم انشالله قسمت خودتون❤🌹 " عشق جان " ؟ خوش به حال من 😍 که تو جان منی❤💋
ناز_یخی عضویت: 1398/04/29 تعداد پست: 699 ممنون عزیزم انشالله قسمت خودتون❤🌹 💖💖💖 خدایا شکرت که یه فرشته کوچولو تو وجودمه 😍😍😍بعد این همه سال معجزه شد و منم دارم مامان میشم ان شاءالله 😭😍😭😍😭😍ان شاءالله قسمت همه ی منتظرا 💓💓💓💓