2821
2789
بچه ها نمیدونم چرا چندروزه اصلا شبا نمیتونم بخوابم تا نصف شب بیدارم اخرشم سردرد میشم فرداشم تا 11 خو ...

ای جان مگه عقب انداختی؟؟؟

همراهی خدا با انسان مثل نفس کشیدن است.....آرام،بی صدا،همیشگی...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای جان مگه عقب انداختی؟؟؟

نه هنوز 😀😀😀

توهم زدم نصف شبی🤣🤣🤣🤣

این ماه خداروشکر تونستیم اقداممون منظم باشه واسه همون امیدوارم اگه صلاح باشه نتیجه بگیریم😍😍😍😍

خدایا شکرت که یه فرشته کوچولو تو وجودمه 😍😍😍بعد این همه سال معجزه شد و منم دارم مامان میشم ان شاءالله 😭😍😭😍😭😍ان شاءالله قسمت همه ی منتظرا 💓💓💓💓
نه هنوز 😀😀😀 توهم زدم نصف شبی🤣🤣🤣🤣 این ماه خداروشکر تونستیم اقداممون منظم باشه واسه همون امید ...

ای جونه دلم انشالله که نتیجه بگیرین الهیییی آمین😍😍😍😍😍

همراهی خدا با انسان مثل نفس کشیدن است.....آرام،بی صدا،همیشگی...
ان شاا..خداروچه دیدی.توهم تست بزن

🤣🤣🤣اتفاقا امروز به شوهرم میگفتم چقدر خوب میشه سال جدید که انشاءالله بعد این شرایط بریم شهرستان با خبر خوش بریم🤗🤗🤗

شوهرم زودی گفت برم تست بگیرم گفتم نه فعلا چون عقب ننداختم😅😅😅

خدایا شکرت که یه فرشته کوچولو تو وجودمه 😍😍😍بعد این همه سال معجزه شد و منم دارم مامان میشم ان شاءالله 😭😍😭😍😭😍ان شاءالله قسمت همه ی منتظرا 💓💓💓💓
ای جونه دلم انشالله که نتیجه بگیرین الهیییی آمین😍😍😍😍😍

ممنون عشقم 

با دعا های شما 

البته اگه صلاح باشه✋🤚

بخش اصلافکرنکن که بشه یانه که استرس داشته باشی حیلی بده

نه دیگه زیاد فکر نمیکنم بعد 8سال دیگه یکم عادی شده😕😕😕😞😞😞

وااااااااای خدا 

فکر کنم شوهرم کاربریمو دید فکر کردم خوابه یه لحظه حس کردم داره نگا میکنه 😭😭😭😭😭

ممنون عزیزم انشالله قسمت خودتون❤🌹

💖💖💖