2777
2789
چه باحاله تاجایی که یادمه رزگفت اسمش مریم اسم شوهرشم میثم.مریم گلی هم همیطورحالاباهم،هم باردارشدن

هههه اره واقعاااا😍😍😍😍😍

همراهی خدا با انسان مثل نفس کشیدن است.....آرام،بی صدا،همیشگی...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی فداتشممم

رز جان من بهت تبریک گفتم🤔🤔🤔🤔🤔😄😄😄😄

اگه نه که بهت تبریک میگم انشاءالله این روزای شیرین و به یاد موندنی رو براحتی و سلامتی پست سر بذاری و نی نی جونتو بغل کنی😍😍😍😍

خدایا شکرت که یه فرشته کوچولو تو وجودمه 😍😍😍بعد این همه سال معجزه شد و منم دارم مامان میشم ان شاءالله 😭😍😭😍😭😍ان شاءالله قسمت همه ی منتظرا 💓💓💓💓
ان شاا..به زودی زودنفرای بعدی زهرجون ونازی جون باشن که خبربارداریشون بدن.الهی آمین

ایشالا

و البته عسل جون خودم

@shilanshaho  

زمانی پخته میشوید که میفهمید نیازی نیست به هر چیزی واکنش نشان دهید یا به هر حرفی پاسخ دهید
ان شاا..به زودی زودنفرای بعدی زهرجون ونازی جون باشن که خبربارداریشون بدن.الهی آمین

ایشالا

و البته عسل جون خودم

@shilanshaho  

زمانی پخته میشوید که میفهمید نیازی نیست به هر چیزی واکنش نشان دهید یا به هر حرفی پاسخ دهید

ممنون فداتشم 💖💖

خدایا شکرت که یه فرشته کوچولو تو وجودمه 😍😍😍بعد این همه سال معجزه شد و منم دارم مامان میشم ان شاءالله 😭😍😭😍😭😍ان شاءالله قسمت همه ی منتظرا 💓💓💓💓
رز جان من بهت تبریک گفتم🤔🤔🤔🤔🤔😄😄😄😄 اگه نه که بهت تبریک میگم انشاءالله این روزای شیرین و به ...

اره گفتی فداتشمممم انشالله دونفر بعدی تو زهره جووون باااهم باشین،🥰🥰🥰🥰🥰😍😍😍

همراهی خدا با انسان مثل نفس کشیدن است.....آرام،بی صدا،همیشگی...
اره😶😶😶

تبریک میگم مریم جون 

انشاءالله صحیح و سالم بغل بگیریش 

انشاءالله زیر سایتون بزرگ بشه 

😍😍😍😍💖💖💖💖

اره گفتی فداتشمممم انشالله دونفر بعدی تو زهره جووون باااهم باشین،🥰🥰🥰🥰🥰😍😍😍

ممنون خوشگلم 💖💖💖

ایشالا و البته عسل جون خودم @shilanshaho    

اونکه ان شاا..البته چون عسل خودش گفت فعلاآمادگیش ندارم جزو فوری هانذاشتمش  تازشم خودتم بایددیگه بری توصف نگی حواسم نیست.بایدکم کم دست به کاربشین شماهم  

بچه ها نمیدونم چرا چندروزه اصلا شبا نمیتونم بخوابم تا نصف شب بیدارم اخرشم سردرد میشم فرداشم تا 11 خوابم😣😣😣😣😟😟😟

نکنه منم حاملم🤔🤔🤔🤔🤔🤣🤣🤣🤣