2777
2789
عنوان

منو شوهرم...

423 بازدید | 18 پست

بیشتر مواقع باهم یا قهریم یا در حال جرو بحث اونم سر ی مسائل ک انقد ب ارزشن خجالت میکشم بگم

خواهش میکنم کمکم کنید راهنمایی کنید همش در حال غر زدنم اصلا یادم نمیاد ک بخاطر اشتباهم ازش عذرخواهی کرده باشم همیشه او پیش قدم میشه و قهروتموم میکنه

خیلی دوسش دارم اما هروقت ک کنارهمیم آخرش سر ی موضوع بحثمون میشه احساس میکنم اونم کم کم داره بیتفاوت میشه و مثل قبل براش مهم نیستم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

معلومه دیگه منم باشم دیگه پا پیش نمیزارم 

مثل خودت رفتار میکنم 

همانقدر که زن را باید فهمید،مرد را هم باید درک کرد...همانقدر که باید قربان صدقه زن رفت،باید فدای خستگی های مرد هم شدخلاصه مرد و زن نداردبه نقطه ی ما شدن که رسیدی،بهترین باش..

عزیزم زندگی ۹۰ درصدش زناشویی و ۱۰ درصدباقی موندش گذشته عزیزم گذشتتو بالا ببر بحث بیخودی نکن یوقتایی رو هم به همسرت حق بده با ی چشم گفتن خوشحالش کن مردها از چشم گفتن زنها خوششون میاد 

عاقبت در یک شب از شبهای نور ..کودک من پا به دنیا می نهدآن زمان بر من خدای مهربان ...نام شور انگیز "مادر" می نهد
منم شوهرم ماشین سنگین داره وقتی بارمیبره همش ز میزنم پس کی میای وقتی میاد همش درحال دعواییم میگم کی ...

😂😂😂

عاقبت در یک شب از شبهای نور ..کودک من پا به دنیا می نهدآن زمان بر من خدای مهربان ...نام شور انگیز "مادر" می نهد
منم شوهرم ماشین سنگین داره وقتی بارمیبره همش ز میزنم پس کی میای وقتی میاد همش درحال دعواییم میگم کی ...

🤣🤣🤣🤣🤣🤣

همانقدر که زن را باید فهمید،مرد را هم باید درک کرد...همانقدر که باید قربان صدقه زن رفت،باید فدای خستگی های مرد هم شدخلاصه مرد و زن نداردبه نقطه ی ما شدن که رسیدی،بهترین باش..
چند وقته عروسی کردین؟؟؟رفتین زیر یه سقف؟

اره بابا ۵ ساله

اولش عاااالی بودیم باهم ولی الان ن

تنها ایراد اون اینه ک یکم زود عصبانی میشه یا وقتی از ی جا ناراحته اون ناراحتیو وارد خونه میکنه

زیاد برا بچمون وقت نمیزاره خودش نمیدونه ک وقت کم‌میزاره ها فک میکنه خیلیم خوبه میگه پس دیگه چیکار کنم

واقعا نمیدونم کدوممون مقصریم

خیلی شغل خطرناکیه این روزا نذار بره اصلا

مثل خنده نوزادی که غرق خواب است،   مثل بوی خانه کاهگلی پس از باران  ، یا کشیدن نقاشی روی شیشه بخار کرده،   مثل پیدا کردن جای خالی در اتوبوس با یک بغل خستگی  ، صدای موج دریا در شب  ، بوسه‌های ناگهانی  ، چای تازه‌دم قند پهلو توی استكان کمر باریک  ، یا مثل دستان گرم مادر بزرگ  ، دوست داشتنت همین قدر شیرین است