2777
2789
عنوان

مربی فیتنس

134 بازدید | 21 پست

تواین دوران کرونایی که باشگاها تعطیل شدن،همه تو خونه هستن وحوصلشون سر رفته،به نظرم رسیدتاپیک بزنم که درکنارهم باخونه نشینی هیکلمون رو خوب نگه داریم،هرسوالی دارید در خدمتم

https://www.ninisite.com/discussion/topic/4074131/مسابقه-عکس

توروخدا برید به عکسی که گذاشتم رای بدید. کاربری زیبا هستم

توروخدا لایک کنید تو ثوابش شریکید

با اجازه استارتر گرامی

مامانِ شایلین 🥰 در انتظار نی نی دوم🤰🏻شایلین:۲۰/۶/۹۹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من قدم ۱۶۸ هست وزنم ۷۲

خووم پر شدم حس می کنم صورتم بهتر شده منتهی اندامم فرم قبلی رو نداره یه کم شکم دارم 

و مشکل بزرگترم اینه که احساس می کنم بالای کمرم (قسمتی که بند سوتین میفته)چاق شده 😣

نمی دونم چجور اون قسمت رو لاغر کنم

میخاستم برم باشگاه که نشد تو این اوضاع

یه راهی بگید بدون کم کردن وزن فقط فرم بگیره و بالای کمرم لاغر بشه

من قدم ۱۶۸ هست وزنم ۷۲ خووم پر شدم حس می کنم صورتم بهتر شده منتهی اندامم فرم قبلی رو نداره یه کم شک ...

شما فقط باید سایزکم کنید،یعنی تبدیل چربی به عضله،در روز یک ربع ورزش هوازی انجام بدید،بعد تونت بزنید ورزش بالاتنه،اونا رو هم انجام بدید،رژیم سالم خوری هم باید داشته باشید،کم نخورید سالم بخورید

شما فقط باید سایزکم کنید،یعنی تبدیل چربی به عضله،در روز یک ربع ورزش هوازی انجام بدید،بعد تونت بزنید ...

برای کمرم اگر ورزش خاصی هست لسمش رو بفرمایید سرچ کنم

صمنا بعد عادی شدن شرایط میخام برم باسگاه باتوجه یگبه شرایط من فیتنس بهتره یا تی ار ایکس

سلام عزیزم گودی کمر درمان داره؟

سلام،شکمتون بزرگه؟1حوله رو تاکنید یا1بالشت کوچک بزارید زیرکمرتون وبخوابید در دوز3،4بارتکرارکنید هرباره10دقیقه،و روز2 باربدون بالشت طاق باز بخوابید کف دستتون رو بزارید رو زمین و کمرتون رو بچسبونید به زمین