2777
2789
عنوان

عکس بالکن خونمون

| مشاهده متن کامل بحث + 5125 بازدید | 40 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خونه خودمه عزیزم طناب واسه چی؟ من خونم کوچولوعه واسه خمین از همه فضاهاش استفاده کردیم من نمیدونم ...

مبارکه 

خیلی قشنگه 

کفش موکت بنداز 

راحت بدون دمپایی برید بیایید 

افرین خیلی با سلیقه ای 

من نگفتم نتیه 

قشنگ ده پله بالایی...از هر قشری و انسانی...عجب خوشمزس اون لبهات...عجب عشقی به من دادی...اصلا وضعیه این اوضاع .... عجب مستی شدم با تو ...ازت بدجوری ممنونم .... پره هستی شدم باتوو... همسرم   
مبارکه  خیلی قشنگه  کفش موکت بنداز  راحت بدون دمپایی برید بیایید  افرین خیلی ...

به اون خانم گفته بودبد من اشتباه برداشت کردم ببخشید

انقدر میشورم از کف خونمون تمیزتره

به اون خانم گفته بودبد من اشتباه برداشت کردم ببخشید انقدر میشورم از کف خونمون تمیزتره

خیلی خوبه 

پارچه رنگ شاد بنداز رو میزات 

مثلا صورتی و زرد و اینا 

رنگ رنگی 

روش گلدون بزار 

خیلی ناز میشه 

دختر عموم موکت و پتو انداخته بالکن 

بعد باش گذاشته و قلیون 

با شوهرش هر شب میشینن قلیون میکشن 

گلدون هم گذاشته 

خونشون طبقه 15 هست جلوش هم بازه خیلی حال میده 

قشنگ ده پله بالایی...از هر قشری و انسانی...عجب خوشمزس اون لبهات...عجب عشقی به من دادی...اصلا وضعیه این اوضاع .... عجب مستی شدم با تو ...ازت بدجوری ممنونم .... پره هستی شدم باتوو... همسرم   
خیلی خوبه  پارچه رنگ شاد بنداز رو میزات  مثلا صورتی و زرد و اینا  رنگ رنگی  ...

منم خونه قبلیم یه حیاط خلوت داشت

توش تختو پشتیو کلی چیز گذاشتع بودم

اصلا اونجا زندگی میکردیم بیشتر  

چم عزیزم مرسییی

منم خونه قبلیم یه حیاط خلوت داشت توش تختو پشتیو کلی چیز گذاشتع بودم اصلا اونجا زندگی میکردیم بیشتر ...

اره خیلی لذت بخشه 

من بالکنم جلوش بازه 

پرده بکشم همسیه ها نبینن 

درستش کنم 

شوهرم قلیونیه 

الان بخاطر کرونا نمیکشه ریه اش ضعیف نشه 

تراس خونه ما کوچیکه. شاید دو متر. تو اینترنت یه سایت بود به اسم سروچین. کلی ایده واسه بالکن های کوچیک گذاشته بود با گلدونای مناسب واسه تراش شمالی (ماله ما شمالیه   ) بالکن خونمون را مثل یکی از عکسای اون درست کردم خیلی خوب شده  

https://sarvchin.com/balcony-design/

حالا که اینجوری