2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من همین الان داشتم عاشقان ماه میدیدم 

ولی غمیگنه 

این سریالا خوبن به نظرم : زن قوی ، تو زیبایی ، نسل خورشید ، وارثان ، پسران برتر از گل ، بوسه شیطنت آمیز 

دیگه چیزی یادم نمیاد 😅

الهی ! این بنده چه داند که چه می باید جست ! داننده تویی هر آنچه دانی ، آن ده :)) 😌❤ (( دانشجوی ژنتیک هستم 🥰 ))

کشیش عصبانی

خنده در وایکیکی دو فصل

وقتی کاملیا شکوفه میزند

افسانه نوکدو

برگرد اقای اجوشی

گابلین

بکش و خلاصم کن

دو بونگ سون زن قوی

Reply ها  به خصوص   reply1988

پری وزنه بردار کیم بوک جو

نسل خورشید

شاهزاده زیرو شیروونی

جنگ برای سرنوشتم

یک ادیسه کره ای

نجات دهنده

عشق من سام سون

باغ مخی

زندگی در مریخ

گعتی باحال اینارو گفتم اگر عاشقانه خیلی غمگین میخوای عشق مخفی...

حالا هر ژانری خواستی بگو بهم😍😀😀 اینا یادم بود فعلا🙈🙈

یه دونه تازه داره پخش میشه خیلی وقته نرفتم سراغ جدیدا ولی این همشون بازیگراش خوبن پلی لیست بیمارستان

تازه وارد نیستم،عاشق الاغ ها و خرس ها هستم.🌷🐼🐴😎💞
قشنگه ؟ من دانلودش کردم ولی هنوز ندیدمش

آره قشنگه

من دوسش داشتم سبکش جدیدتره نسبتا

مگر تو در مسیر نسیم ایستاده‌ای امشب/ که عطر زلف پریشان/ دوباره جانم را زِ دست باد/ به آغوش باده میراند؟
قشنگه؟ موضوعش چیه؟

آره قشنگه

یه خانوم از خانواده ثروتمنده و خوشم شرکت موفق محصولات آرایشی و مد داره بعد یه پاراگلایدر میخواد تست کنه اتفاقی با یه طوفان میفته تو مرز کره شمالی

اونجا یه مرد نظامی پیداش میکنه و......

مگر تو در مسیر نسیم ایستاده‌ای امشب/ که عطر زلف پریشان/ دوباره جانم را زِ دست باد/ به آغوش باده میراند؟
کشیش عصبانی خنده در وایکیکی دو فصل وقتی کاملیا شکوفه میزند افسانه نوکدو برگرد اقای اجوشی گابلین ...

بابااا این کاره . مررررسی      دوست دارم فیلم شیک باشه ، جدید باشه ، زیاد غمگین نباشه ، بازیگراش هم خوشگل باشن