2777
2789
عنوان

کسی دکتر ازاده محمد پور رو میشناسه

| مشاهده متن کامل بحث + 20546 بازدید | 2777 پست
@kanomekhoneh     @خانومه_مانكن    

سلام عشقم جونم

💚گروه سبز💚    #گروه سبز  وزن شروع ۷۷ وزن ایده ال ۶۸ هدف اول ۷۲ 😊قد ۱۶۵.وزن تاریخ ۹۹/۲/۷ ۷۵.۵_۲/۱۴  ۷۴.۵     وزن  ۷۳.۵ وزن ۳/۲۶   ۷۲.۶۰۰ 😍_هدف اول    ۷۲🤩🤩👍-هدف دوم   ۷۰🤩🤩👍-۵/۱۶  وزن  ۶۹/۸۰۰   🤩وزن ۶۷/۸۰۰  به هدفم رسیدم 🥰🥳🥳🥳م  تاریخ شروع رژیم ۹۹/۰۱/

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ن بااهن ک یبوست میشم.مولتی هم مصرف نکردم تاحالا😢

بخاطر همونه دیگه،منم جدی نگرفتم مولتی رو،مال من اوایل تثبیت شروع کرد به ریزش،الان کمتر شده، یه مدته  زینک میخوردم. درکت میکنم با هر بار شونه کردن گریه م میگرفت،

بخاطر همونه دیگه،منم جدی نگرفتم مولتی رو،مال من اوایل تثبیت شروع کرد به ریزش،الان کمتر شده، یه مدته& ...

الان خوبی عزیزم؟چیامصرف کردی؟

خداجون دیگ خسته شدم ازمستاجری🥹😥 بادلای پاکتون دعاکنیدصاحبخونه بشم🙏🏻
سه روزه کمتر شده کاملا مشخصه کمتره ،من دکتر قبلا کلسیم زینک داده بود اونو خوردم.برنجم این اواخر زیاد ...

قرص یاشربت؟اخه شربت زینک خارجی چاق کنندس😢

نمیدونیدکیه؟

الله و اعلم... چند نفری هستن ولی مطمئن نیستیم کدومشون...

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
عشقه انتحاری کی بودی تووووووووو

😂😂😂😂 جان نثار 

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
الله و اعلم... چند نفری هستن ولی مطمئن نیستیم کدومشون...

عزیزم توریزش مونداری؟مولتی چ مارکی استفاده میکی وشامپوچی؟

باز شد

دستت طلا... حرف نداری👌👌👌

چرا نی نی یار رسیدگی نمیکنه.تایکی گزارش زد اونا هم تاپیک تعطیل میکنن☹

حل شد😊

کمخونی خودش باعث ریزش مو میشه ها  بیوتین و سبوس هم بخور تاثیر داره

عزیزم-شما قرص مولتی خارجی میخوری یاایرانی؟

عزیزم-شما قرص مولتی خارجی میخوری یاایرانی؟

عزیزم توضیحاتو نخوندی ؟ 

خیلی فرقی نداره ایرانی بخری کمتر باعث میشه اشتهات زیاد بشه 

مولتی ویتامین مینرال که جلدش صورتیه خوبه 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
عزیزم توضیحاتو نخوندی ؟  خیلی فرقی نداره ایرانی بخری کمتر باعث میشه اشتهات زیاد بشه  مول ...

خوب شماچی میخوری گلم؟میخامرببینم ایرانیم ازریزش جلوگیری میکنه؟پس چراخارجیااینقدگرونه؟