2777
2789
عنوان

زردی نوزاد

157 بازدید | 18 پست

سلام خانما من بیست روزه زایمان کردم

روز سوم زردی پسرم ‌۹ بود و چشماش و صورتش زرد بود

دکتر گفت اگه بیشتر شد دوباره ازمایش بده

الان کمتر شده ولی هنوز صورتش ی مقدار زرده با ابن وضعیت میترسم ببرم ازمایش و دکتر

چکارکنم کمتر بشه

بدنشو با پنبه کاسنی بزن یکی دوبار

لباساش کم باشه

کسانیکه وعده ی بهشت به ما دادند، چیزی جز جهنم خلق نکردند.‌                                                          

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام

طبیعیه

شاید تا چهل پنجاه روزگیش ادامه پیداکنه زرد بودن چشاش

با ختمی حمومش کنین

ترنجبین، عرق کاسنی شاهتره بخورین عالیه من به دخترمم یه قاشق چایخوری میدادم

اگر زردی از شکمش بالاتر اومده جای نگرانی نداره

منم یه مادرم .  پسرمو دوسش دارم . ولی عزیزمو . به دست بی بی میسپارم . بی بی قبول کنه . بشه مدافع حرم... یه روزی به منم میگن مادر شهید ان شاالله...مادر که باشی ، آرمانت که شهادت باشد ، همت و چمران میپرورانی ... پای خاندان علی که در میان باشد ، خودم بند پوتین هایت را محکم میبندم میوه دلم ...   (واسه اونایی که میگن چرا آرزوی مرگ بچه تو میکنی میگم که شهادت و مرگ باهم فرق دارن . قبل ازاینکه قضاوت کنین ، درباره اجر شهید و فرقش با موت ، تحقیق کنین و بعد کنایه بزنین.)

نه دیگه ۲۰ روزشه خطر رفع شده

زردی طول میکشه از صورت و چشم از بین بره

فقط دقت کن ببین به بدنش نرسیده؟ همون صورت زیاد نشده؟

منم تجربه زردی نوزاد داشتم. حتما حتما وعده های شیردهیت رو زیاد کن. بهتره که از شیرخشک استفاده کنی.

هر ۲ ساعت بهش شیرخشک بده حتی اگر نصف شب خواب باشه 

اگه هر۲ ساعت مقدار خوبی شیرخشک میدادی تا الان مثل برف سفید شده بود

پروفایلم عکس خودمه لطفا کپی نکنین❤ البته چیز خاصی نیس یه عکس از پشت سَرَمه قیافمم مشخص نیس ولی به هرحال متعلق به منه😁

خودت سردی مثل کاسنی وترنجبین بخور،به بچه ام میتونی ترنجبین بدی،واسه پسر ۱۲بود دکتر قطره بیلی ناستر داد تا ۴۰روزگی زردی داشت که دکتر گفت طبیعه بعد که ختنه اش کردیم کلا ازبین رفت

دیرسالیست شیطان هم فریاد میزند انسان پیدا کنید سجده خواهم کرد.

هرچقدر شیر بخوره و شکمش کار کنه، بیلی روبین خون بیشتر پایین میاد و زردی کم میشه، اگه شیر مادر میخوره خیلی خودتون رو تقویت کنید که شیر مقوی و زیاد باشه، شیر خشت خیلی سرد هست نده بهش، اگه میدی روزی یه بار بیشتر نده، اتاق خیلی گرم نباشه

ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷

شیر خشکی میشد دیگه

نه بینش شیرمادر هم میداد گه فراموش نکنه من همین کارو کردم

پروفایلم عکس خودمه لطفا کپی نکنین❤ البته چیز خاصی نیس یه عکس از پشت سَرَمه قیافمم مشخص نیس ولی به هرحال متعلق به منه😁