2777
2789
عنوان

زردی نوزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 157 بازدید | 18 پست
من ب دخترم هر روز کاسنی میدادم بخوره چون نارس بود میگفتن تا وختی ۱ ماهش کامل نشد زردیش دوباره برمگ ...

کاسنی به بچه هرروز؟

گناه دارن نکنید این کارارو، دل درد میگیره بچه با این همه سردی

شاید بچه شما طبعش گرم بوده اذیت نشده ولی اگه بچه طبعش سرد باشه تا صبح به خودش می پیچه از دلدرد

من دخترم طبعش سرد بود هربار که ترنجبین خودم میخوردم تا صبح به خودش پیچید

بعد ۳بار که اینطوری شد فهمیدم از ترنجبینه دیگه نخوردم

کسانیکه وعده ی بهشت به ما دادند، چیزی جز جهنم خلق نکردند.‌                                                          
کاسنی به بچه هرروز؟ گناه دارن نکنید این کارارو، دل درد میگیره بچه با این همه سردی شاید بچه شما طبع ...

زیاد زیاد نمیدادم ک.

با دارو اصلن فرق نکرد. یک ماه واقعن طول کشید چون نارس بود

ولی با کاسنی رفع شد

کلن بچم ارومه تا حالا ک ۱۰ ماهشه ی بارم شکم درد اینا نداشته 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام‌ببخشید داخل یکی از تاپیکهاتون خوندم پولیپ داشتید عمل کردید ؟؟؟ ببخشید پولیپ باعث شده بودباردار ...

نه عزیزم عمل نکردم و همون بار اول باردار شدم،اصلا نگران نباشید چون من سر پولیپ خیلی ناراحت بودم ولی اصلا مشکلی نیست