2777
2789
عنوان

وزن جنين هفته ٣٦...نميدونم خوشحال باشم يا نگران

| مشاهده متن کامل بحث + 192 بازدید | 21 پست
استارتر عزیز  میشه یسوال بپرسم ، من آخرین سونوم ۲۷هفتگی بود وزن و رشدش خوب بود ،حالا دکتر ب من ...

سونو ٣١-٣٤ هفته دادم

هفته ٣٢ كه ٢٢٥٥ گرم بود

من و باباش ميشيم فداش💙👪                                              🌏💫آرشاوير💫🌏
آره اونم میشه ۳۷هفتگی معاینت کنن و تحریک بشه و ... رابطه جنسی شنیدم تاثیر داره دوش آبگرم پیاده روی ، ...

از ديروز نى نى سايتو زير و رو كردم

آخه بعضيا هم ميگفتن با كلى پياده روى باز نشده و سزارين شدن

من و باباش ميشيم فداش💙👪                                              🌏💫آرشاوير💫🌏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره من عاشق بچه تپلم اما از دوس دارم طبيعى زايمان كنم دليل ديگه اينكه ميخوام طبيعى باشه اينه كه من ...

فقط بازم آخرین نظررو از دکترت بپرس ، از اشناهای ما فقط گفت طبیعی میخوام بچش ۴کیلو بود  خیلی سختش بود خیلی تلاش کردن طبیعی بشه اون همه  دردم کشید  نشد ک نشد آخرش سزارین شد☹

فقط بازم آخرین نظررو از دکترت بپرس ، از اشناهای ما فقط گفت طبیعی میخوام بچش ۴کیلو بود  خیلی سخت ...

اره حتما بالاخره سلامتى بچه و خودم مهمتره

[QUOTE=128772178]بدون جلوگيرى؟ ميگفت ممكنه وزنش تا ٤ بره و نتونى منم گفتم شايد راهى باشه تو همون ٣٨ هفته طبيعى بيار ...[/QUOT

اره فکر کنم،من ولی انجام ندادم ترسیدم هرچند چند نفرو میشناختم دقیقا یکی دوروز بعد رابطه شون اینا زایمان کردن،ی راه دیگه شم ک دوستان گفتن پیاده روی و ورزشه من پیاده روی رو توصیه میکنم دو روز قبل زایمانم من نزدیک یک ساعت و نیم پیاده روی کردم بعدش درد زایمان سراغم اومد ولی نتونستم طبیعی زایمان کنم سز شدم

[QUOTE=128772178]بدون جلوگيرى؟ ميگفت ممكنه وزنش تا ٤ بره و نتونى منم گفتم شايد راهى باشه تو همون ٣٨ ...

من از ماه هفتم مدام پياده روى و ورزش آمادگى زايمان رو انجام ميدم

چرا سزارين شدى؟وزن بچه زياد بود يا فول نشدى؟

من از ماه هفتم مدام پياده روى و ورزش آمادگى زايمان رو انجام ميدم چرا سزارين شدى؟وزن بچه زياد بود يا ...

نه سر بچه کامل نیومده بود تو لگن دکترم گفت خطر داره هم برای خودت هم جنین اورژانسی سز شدم وگرنه تا هشت سانت هم باز شده بودم