2777
2789
عنوان

از موقعی که اقدام کردم به بارداری پریودام کم شده.چرا؟

| مشاهده متن کامل بحث + 347 بازدید | 40 پست
منم دقیقا مثله توام. از وقتی اقدام کردم خیلی کم پریودیم هس به قولی شاید دو سه تا نوار هم نشه

انشالله زود نی نی دار بشیم من خیلی دلم مخواد مامان بشم ب اونایی که بی بی چکاشون مثبته واقعا حسودیم میشه😔😔

کافیست خدا بخواهد آنموقع است که غیر ممکن،ممکن میشود🤲❤
بچه ها من چیکار کنم من رور نهم اسفند لکه بینی داشتم قزع شد از ۱۷ پریود شدم تا الان قطع نمیشه.  ...

دکتر نرفتی؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشالله زود نی نی دار بشیم من خیلی دلم مخواد مامان بشم ب اونایی که بی بی چکاشون مثبته واقعا حسودیم م ...

منم خیلی دوس دارم. ایشالا هر کی به حاجتش برسه

♥️♥️خدای مهربونم ممنونم که حاجتمو دادی ♥️♥️              آدما کلا چهار دستن یا ممد یا فاطی یا زهران یا علی😐 بقیه دوستای اینان. 😑😑                                                                  یه بار هم تو اتوبوس جامو به یه پیرزن ندادم بالا سرم وایساده بود نگا معنا دار می‌کرد، منم موقع پیاده شدن می‌لنگیدم که عذاب وجدان بگیره😬🤪                                   
منم خیلی دوس دارم. ایشالا هر کی به حاجتش برسه

انشالله.تازه من تخمدان سمت چپم هم چندروزه درد داره یه تیر خفیف 

انشالله.تازه من تخمدان سمت چپم هم چندروزه درد داره یه تیر خفیف 

واای دقیقا مثه منی منم تخمدان سمت چپم تیر می‌کشید که نمیتونستم سرپا وایسم. دیگه رفتم دکتر

♥️♥️خدای مهربونم ممنونم که حاجتمو دادی ♥️♥️              آدما کلا چهار دستن یا ممد یا فاطی یا زهران یا علی😐 بقیه دوستای اینان. 😑😑                                                                  یه بار هم تو اتوبوس جامو به یه پیرزن ندادم بالا سرم وایساده بود نگا معنا دار می‌کرد، منم موقع پیاده شدن می‌لنگیدم که عذاب وجدان بگیره😬🤪                                   
واای دقیقا مثه منی منم تخمدان سمت چپم تیر می‌کشید که نمیتونستم سرپا وایسم. دیگه رفتم دکتر

دکتر چی گفت؟؟  

دکتر چی گفت؟؟  

من تخمدونام ضعیفه دیگه دارو داد از بعد داروها یکمم سینه هام درد میکنه بهش گفتم گفت بخاطر هورمون هس. فعلا دارو میخورم.

من تخمدونام ضعیفه دیگه دارو داد از بعد داروها یکمم سینه هام درد میکنه بهش گفتم گفت بخاطر هورمون هس. ...

من تازگیا نرفتم دکتر قرار بود این ماه بریم پیش ی دکتر خوب ولی همه دکترا تو شهرمون تعطیلن‌ بجز بیمارستان.تقریبا یسالو نیم پیش رفتم ماما گفت سالم سالمی.ولی نمیدونم چندروزه قشنگ درد دارم هم قبل پری همم الان.

من تازگیا نرفتم دکتر قرار بود این ماه بریم پیش ی دکتر خوب ولی همه دکترا تو شهرمون تعطیلن‌ بجز بیمارس ...

من الانم پریودم از درد دارم میمیرم. میخوام بعد از کرونا دکترم و عوض کنم

دارم برنامه رو.من حدودا ۶ماه با همسرم نزدیکی نداشتیم و بهمن نزدیکی داشیم و اقدام ب بارداری ی روز در ...

6ماه؟شوهرت جایی بود؟ 

من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞21آذر99 بی بی چکم مثبت شد خدایا هزاران بارشکرت😍😍پسرم مبتلا ب هیپوسپادیاسه سوالی داشتین خوشحال میشم بتونم کمکتون کنم اگر اطلاعاتی هم در این زمینه دارین ممنون میشم بهم بگین❤️
دارم برنامه رو.من حدودا ۶ماه با همسرم نزدیکی نداشتیم و بهمن نزدیکی داشیم و اقدام ب بارداری ی روز در ...

عزیزم من ماهی که بچه مو حامله بودم وسطای ماه بود همین دردی رو که میگید داشتم شدید حتی به خدی شدید شد که فکر میکردم میخام پریود شم ولی نشدم بعدا فهمیدم چون همدن اقدام کردم حامله شدم ادن درد هم یا درحال تخکمگداری بودم یا داشته تو رحم جا می‌گرفته.  بیبی چک ممکنه اگه رود باشه  نشون  نده