2777
2789
صددرصد من چون نمیتونم نبودشو تحمل کنم دیشب انقدر از نداری قر زدم سرش شب خوابیده بود عین بچه ها دستا ...

😭

بچه ها لــــــــــطفا واســــــه سلامـــــــتی عــــــشقم دعــــــــا کنین.ازتون التماس میکن. حداقل به نیتش یه صلوات بفرستین...ازتون ممنونم خدا به همتون ارامش بده.                        خــــــــدا جونمالتماس میکنـــــــم همیــــشه مواظـــــب عشـــــــقم باش.اون خیلــــــــی ادم خوب و مهربونی خودت که میدونی.به خاطر دل پاکشـــــــم که شده همیشه پشتش باش وادمای سالم و درستیو مسیر زندگیش قرار بـده. امین یارب العالمین.خداجونم ممنونم که عشقم سالم و سرحال رو زمین هستش و نفس میکــــــشه.هرجــــــا هست امیدوارم همــــــــــیشه خوش باشه.😍😍😍😍😘😘😘😘 دوست دارم بــهــــتریـنــــم...من امتحان زبان انگلیستونو با هزینه کم میدم...هرچقد در توانتونه میتونین پرداخت کنین ..اگه خواستین بیاین پی وی با هم هماهنگ بشیم...
صددرصد من چون نمیتونم نبودشو تحمل کنم دیشب انقدر از نداری قر زدم سرش شب خوابیده بود عین بچه ها دستا ...

عزییییییزم ایشالله خدا روزیتون رو هزار برابر کنه و زندگیتون هرروز شادتر وخوشبخت تر از دیروز باشه دستای شوهر محترمت رو هم هرشب صبل از خواب با وازلین یا آبلیمو وگلیسیرین چرب کن تا خراب نشه دستای زحمت کش حرمت داره😍

❤لالا لالا به روی شونه ام بخواب بخواب امشب تو ای دخترِ مهتاب لالا لالا گلم ای بهترینم همیشه واسه تو عاشق ترینم لالا لالا میگم بارون نم نم نیفته از چشات قطره شبنم لالا لالا گل سرخم لالایی ناز دخترِ مامان؛ گونه حنایی بخواب دردونه من وقت خواب شدهمه دلخوشی هام نذر چشات شد❤️(ژوانم)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا برات حفظش کنه برای همدیگه نگهتون داره وکنارهم همیشه بخندید..کمتر غر بزن گناه داره شرمندت میشه..ل ...

ممنون گلم 

اره خودم عین سگ پشیمون شدم اوردم خواب بود دستاشو کرم زدم بعدم نشستم تا ی ساعت نگاش کردم ب خودم فوش دادم😑😑

خدایا اگه میشد ب جز برکت حرکتم از خودت بود ممنونت میشدم😍☹
نه نه نه نه نه نه. اصلا شما حرف از پسر خاله نزدی که من از کجا بدونم پسر خاله هست. فقط گفتین یه پسر ع ...

معلوم شد زن بدی میشی براش...چرا پسر خالمو بدبخت کنم...الان یه دختر دیگه از سایت پیدا میکنم براش..تو هم بسوووووز😠

من تورکم🖤🖤امشب دوباره🖤 بارون غم میباره🖤از حال این دل🖤 کسی خبر نداره🖤 یه قاب عکسی ازت روی دیواره 🖤تموم هستیم همین یه یادگاره🖤🖤🖤🖤🖤دردت به جونم... دلم تنگ شده واست🖤 آروم جونم... دلم 
ممنون گلم  اره خودم عین سگ پشیمون شدم اوردم خواب بود دستاشو کرم زدم بعدم نشستم تا ی ساعت نگاش ...

خدا به هم ببخشتتون و داغ همو نبینید ایششششالله دوست مهربونم🌹

❤لالا لالا به روی شونه ام بخواب بخواب امشب تو ای دخترِ مهتاب لالا لالا گلم ای بهترینم همیشه واسه تو عاشق ترینم لالا لالا میگم بارون نم نم نیفته از چشات قطره شبنم لالا لالا گل سرخم لالایی ناز دخترِ مامان؛ گونه حنایی بخواب دردونه من وقت خواب شدهمه دلخوشی هام نذر چشات شد❤️(ژوانم)
عزییییییزم ایشالله خدا روزیتون رو هزار برابر کنه و زندگیتون هرروز شادتر وخوشبخت تر از دیروز باشه دست ...

ممنون خانومی اره خوابیده بود اوردم وازلین کشیدم 😁اصلا از دیشب بدم میاد😑😑من گفتم اون ساکت ..

معلوم شد زن بدی میشی براش...چرا پسر خالمو بدبخت کنم...الان یه دختر دیگه از سایت پیدا میکنم براش..تو ...

دلت نمیاد که من بمونم تنها تو این جهان سرد.....من اصلا عاشق پسرخاله شدم

سلام هموطن 🤚🤚🤚🏻🤚🏻🤚🏼🤚🏼🤚🏽🤚🏾😘😘😘😘
ممنون گلم  اره خودم عین سگ پشیمون شدم اوردم خواب بود دستاشو کرم زدم بعدم نشستم تا ی ساعت نگاش ...

من جای توبودم دستاشو باعشق میبوسیدم ومیگفتم این دستا همه دنیامه چون بخاطر من هرروز داره زحمت میکشه.بعد اونم عشق مبکنه که بخاطر تو داره این همه زحمت میکشه وتلاششم بیشترمیکنه 

استارتر عزیزم من هرشب موقع خواب دعا میکنم پیشمرگ دخترم و شوهرم بشم و داغشون رو تا زنده ام نبینم وبه قول قدیمیای ما جیگر خنک بمیرم وبا حیگر داغ دیده نمیرم

داغ عزیز دیدم میدونم دیگه تحملش رو ندارم مادرم و برادرم😢

فدای تو بشم نکن تو رو خداااا 

نمیگم سخت نیست سخته نداری خیلیم سخته

ولی اون بنده خدا چه کنه اون با دستای به قول سیمانیت داره تمام تلاششو میکنه

به خدا گنااااههه ظلمه غر زدن به کسی که داره تلاششو میکنه اما دست اون نیست که نتیجه مطلوب نیست

به خدا سخته مسئولیت بزرگ زندگی رو دوش ادم باشه

خودتو بزار جای شوهرت

نکن گلم به جای غر باهاش همراه باش تا طفلکی آرامش داشته باشه که تو کنارشی نه مقابلش و ازش بازخواست میکنی!

نمیگم سخت نیست ولی

تو رو خدا قدر همسرتو همین شرایطتونو بیشتر بدون

با هممونم 

کرونا هر بدیی داره یه خوبی هم داره و اون اینه که قدر اطرافیونمونو بیشتر میدونیم و دور ازجونشون اگر فکر کنیم قرار باشه لحظه ای با همه خوبی ها و بدیهاشون دیگه پیشمون نباشن اونوقته که بیشتر قدرشونو میدونیم و تو رفتار باهاشون تجدید نظر می کنیم

ببخشید زیاد حرف زدم دلم خیلی به حال همسر زحمتکشتون سوخت البته به شما هم حق میدم❤️

من جای توبودم دستاشو باعشق میبوسیدم ومیگفتم این دستا همه دنیامه چون بخاطر من هرروز داره زحمت م ...

اصلا الکی الکی بعضی وقتا جو میگیره قر بزنیم 😭

دلت نمیاد که من بمونم تنها تو این جهان سرد.....من اصلا عاشق پسرخاله شدم

😐😐😐پسر خاله رو ندیده عاشقش شدی؟😓

من تورکم🖤🖤امشب دوباره🖤 بارون غم میباره🖤از حال این دل🖤 کسی خبر نداره🖤 یه قاب عکسی ازت روی دیواره 🖤تموم هستیم همین یه یادگاره🖤🖤🖤🖤🖤دردت به جونم... دلم تنگ شده واست🖤 آروم جونم... دلم 
استارتر عزیزم من هرشب موقع خواب دعا میکنم پیشمرگ دخترم و شوهرم بشم و داغشون رو تا زنده ام نبینم وبه ...

الهی بمیرم..خدانکنه.عشقتون همیشه پایدارباشه ان شالا وکنارهم عروسی نوه نتیجه هاتونو ببینین...ازامروز دیگه این دعارونکن.بگو خدایا هممونو کنارهم حفظ کن اونام به شما احتیاج دارن