2777
2789
ممنون خانومی اره خوابیده بود اوردم وازلین کشیدم 😁اصلا از دیشب بدم میاد😑😑من گفتم اون ساکت ..

خداروشکر که شوهرت مرد زندگیه و اهل کار وتلاشه و کار براش عار نیست این خودش بالاترین خوشبختیه

دیشب فراموش کن برای زندگیت وخوشبختیتون خییییلی درکش کن 

الهی سبز بخت باشید

❤لالا لالا به روی شونه ام بخواب بخواب امشب تو ای دخترِ مهتاب لالا لالا گلم ای بهترینم همیشه واسه تو عاشق ترینم لالا لالا میگم بارون نم نم نیفته از چشات قطره شبنم لالا لالا گل سرخم لالایی ناز دخترِ مامان؛ گونه حنایی بخواب دردونه من وقت خواب شدهمه دلخوشی هام نذر چشات شد❤️(ژوانم)
فدای تو بشم نکن تو رو خداااا  نمیگم سخت نیست سخته نداری خیلیم سخته ولی اون بنده خدا چه کنه او ...

سعی میکنم خوب باشم دیگه من خودم دلم براش خیلی سوخت 

بمیرم براش 😭😭شب ی شام خوشمزه بپزم از دلش در بیارم❤☺

خدایا اگه میشد ب جز برکت حرکتم از خودت بود ممنونت میشدم😍☹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره من کلا زود عاشق میشم. در حد پسرخاله کلاه قرمزی هم باشه قبوله 

😂😂😂😂😂😂

من تورکم🖤🖤امشب دوباره🖤 بارون غم میباره🖤از حال این دل🖤 کسی خبر نداره🖤 یه قاب عکسی ازت روی دیواره 🖤تموم هستیم همین یه یادگاره🖤🖤🖤🖤🖤دردت به جونم... دلم تنگ شده واست🖤 آروم جونم... دلم 
الهی بمیرم..خدانکنه.عشقتون همیشه پایدارباشه ان شالا وکنارهم عروسی نوه نتیجه هاتونو ببینین...ازامروز ...

خدا نکنه مهربونم🌹

ممنونم بابت دعای زیبات و جمله خیلی خوبی بهم یاددادی چشم از امشب این دعارو میکنم 

ایشالله شماهم در کنار زندگی خش وخرمی داشته باشید زیرسایه شمارهم بچه هاتون بزرگ بشن و پیشرفت کنن

❤لالا لالا به روی شونه ام بخواب بخواب امشب تو ای دخترِ مهتاب لالا لالا گلم ای بهترینم همیشه واسه تو عاشق ترینم لالا لالا میگم بارون نم نم نیفته از چشات قطره شبنم لالا لالا گل سرخم لالایی ناز دخترِ مامان؛ گونه حنایی بخواب دردونه من وقت خواب شدهمه دلخوشی هام نذر چشات شد❤️(ژوانم)
سعی میکنم خوب باشم دیگه من خودم دلم براش خیلی سوخت  بمیرم براش 😭😭شب ی شام خوشمزه بپزم از دلش ...

آفرین خانومی بهترین کارو میکنی

یه کار دیگه هم بکن

ازش دلجویی کن و بگو قدر زحمتاشو میدونی و دیشب الکی غر زدی

بگو که مهم اینه که کنارمی و واسه من زحمت میکشی

بروز بده حرفاتو

بذار تو دلش نمونه حرفای دیشبت

چون مردا تو دارن در ظاهر چیزی نمیگن انگار از کنارش رد شدن ولی یادشون میمونه و اذیت میشن

آفرین خانومی بهترین کارو میکنی یه کار دیگه هم بکن ازش دلجویی کن و بگو قدر زحمتاشو میدونی و دیشب ال ...

حتما این کارو بکن....

آفرین خانومای گل که انقدر چیزای خوب بهم یاد میدین😘

بی لحظه ای تردید جون خودمو....

چون دلم طاقت نمیاره بی عشقم...

خدا خفه ات نکنه اسی...بغض گلومو گرفت

نیکمهرم تیر میاد خداوند ازمامادران شیر ب شیر بچه دار میپرسدجوانی ات در چ راهی صرف شد؟ج ما!درراه شیردرست کردن.پوشک عوض کردن.پی پی شستن!  خوب.گلدونه خانم مهرگان خانم هم دنیااومد.دست خانم دکتراحمدیان پوردردنکنه.خ زحمتشون دادیم.دخترداشتن حس بینظیریه.من ازاول عمرم تاحالا عاشق دختربودم وهستم امانمیدونم چرارادمهررو انگاربیشتردوست دارم خداروشکر ک خداجنسمون روجورکردومنولایق مادری دخترهم دونست.مهرگانم.عزیزدل مامان وبابا.خوش اومدی تودلم.منوباباوداداش رادمهرمنتظرتیم.بوس بوس من.انشاالله دامن همه منتظرازودسبزبشه.ازهمه کسایی ک برام دعاکردن سپاسگذارم.خواهرااگه میشه برام صلوات بفرستیدعددبارداریم پایینه.دعاکنیدخدابهم بچه دوم هم ببخشه دعاهای شمامعجزه اس.خداروشکر خدانورچشممون روصحیح وسالم دادبهمون.دعاکنید ببخشه بهمون پسرمون رو.واینکه سالم و صالح وخوش قدم وخوش روزی وعاقبت بخیر باشه.خدایادعای مادردر حق فرزند گیراس.توروبحق همین ماه رمضان کاری کن ک پسرم دستگیروچاره سازباشه برامردم.قدم توراه اصلاح امورمردم برداره.آمین امروز۱۸آذر۹۸سرصبحی ی لگد محکم زدی ب مامان(قربون مشت و لگدهات بشم.بعدش گفتم پسرمامان یکی دیگه ام بزنه مامان ببینه.یکی دیگه ام زدی ومامان ازرودلش احساس کرد ضربه ات رو.بازگفتم یکی دیگه ام بزن دیگه نزدی.بنظرتون رییس کیه؟مامان یانی نی؟