2777
2789

مملی رو اول بگیره🥵🍭

تموم بیمارستان از صدای جیغ                                                  دختری پر شده بود                                                                 که برای شیمی درمانی نمیذاشت                                             دست به موهاش بزنن                                                            چون عشقش                                                                      موی بلند دوس داشت🐥🐥🐥🐥

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همسرمو

علی 12 ساله از تهران..تو کی زن گرفتی؟

من تورکم🖤🖤امشب دوباره🖤 بارون غم میباره🖤از حال این دل🖤 کسی خبر نداره🖤 یه قاب عکسی ازت روی دیواره 🖤تموم هستیم همین یه یادگاره🖤🖤🖤🖤🖤دردت به جونم... دلم تنگ شده واست🖤 آروم جونم... دلم 

صدرصــــــــــــــــــــــد جون خودمو

چون خیلیـــــــــــــ دوسش دارم

بچه ها لــــــــــطفا واســــــه سلامـــــــتی عــــــشقم دعــــــــا کنین.ازتون التماس میکن. حداقل به نیتش یه صلوات بفرستین...ازتون ممنونم خدا به همتون ارامش بده.                        خــــــــدا جونمالتماس میکنـــــــم همیــــشه مواظـــــب عشـــــــقم باش.اون خیلــــــــی ادم خوب و مهربونی خودت که میدونی.به خاطر دل پاکشـــــــم که شده همیشه پشتش باش وادمای سالم و درستیو مسیر زندگیش قرار بـده. امین یارب العالمین.خداجونم ممنونم که عشقم سالم و سرحال رو زمین هستش و نفس میکــــــشه.هرجــــــا هست امیدوارم همــــــــــیشه خوش باشه.😍😍😍😍😘😘😘😘 دوست دارم بــهــــتریـنــــم...من امتحان زبان انگلیستونو با هزینه کم میدم...هرچقد در توانتونه میتونین پرداخت کنین ..اگه خواستین بیاین پی وی با هم هماهنگ بشیم...

صددرصد من چون نمیتونم نبودشو تحمل کنم

دیشب انقدر از نداری قر زدم سرش شب خوابیده بود عین بچه ها دستاشم با سیمان کار کرده بود زبر شده بودن بیچاره انقد دلم سوخت 😭😭😭

خدایا اگه میشد ب جز برکت حرکتم از خودت بود ممنونت میشدم😍☹

من و بچه اام.چون بدون همسرم نمیتونم زندگی کنم.ولی بعد من نمیدونم چ بلایی سر بچم بیاد .

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹
همسرم. مجردم نه نامزد دارم نه دوست پسر نه حتی به کسی حس خاصی دارم. بگیره بره

😐😐😐نشد دیگه...منم اون پسرخاله چشم آبی رو برات جورش نمیکنم دیگه گمشووووو😠😠😠

من تورکم🖤🖤امشب دوباره🖤 بارون غم میباره🖤از حال این دل🖤 کسی خبر نداره🖤 یه قاب عکسی ازت روی دیواره 🖤تموم هستیم همین یه یادگاره🖤🖤🖤🖤🖤دردت به جونم... دلم تنگ شده واست🖤 آروم جونم... دلم 
لو نده خب😓

برو درستو بخون بچه😠 با تسبیح میزنم تو سرتا😲

صددرصد من چون نمیتونم نبودشو تحمل کنم دیشب انقدر از نداری قر زدم سرش شب خوابیده بود عین بچه ها دستا ...

خدا برات حفظش کنه برای همدیگه نگهتون داره وکنارهم همیشه بخندید..کمتر غر بزن گناه داره شرمندت میشه..لعنت به این روزگار وگرونی

😐😐😐نشد دیگه...منم اون پسرخاله چشم آبی رو برات جورش نمیکنم دیگه گمشووووو😠😠😠

نه نه نه نه نه نه. اصلا شما حرف از پسر خاله نزدی که من از کجا بدونم پسر خاله هست. فقط گفتین یه پسر عمه بود ازدواج کرد رفت. الکی گفتم من

سلام هموطن 🤚🤚🤚🏻🤚🏻🤚🏼🤚🏼🤚🏽🤚🏾😘😘😘😘