میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️
کاربری قبلا برای یکی دیگه بود الان واس مادلتنگی میکنم ... ولی حق ندارم بهانه بگیرم ...بیادت می افتم ولی حق ندارم اشک بریزم...تو را میخواهم ولی حق ندارم سراغت را بگیرم...خواب تو را میبینم ولی حق ندارم آمدنت را تعبیر کنم...بی قرار میشوم ولی حق گلایه ندارم...دلم میگیرد ولی حتی حق صداکردنت هم ندارم...قول داده ام...قول داده ام دگر هیچی نگویم...بزرگ شوم...صبوری کنم ...با خاطراتت شاد باشم...و هیچوقت سراغت را نگیرم...من چشمانم را روی زندگی بسته ام.. خنده تلخ من از گریه غمگین تر است
انشالله نگرفتیم عزیزم این علائم برای تغییر فصل هم هست (آلرژی خفیف)
میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️
برو تست بده بخدا انقدر تاپیک کرونا دیدم حالم بد شده
عزیزم هر کسی دوست داره با هر عنوانی تاپیک بزنه
این همه هر روز و شب تاپیک +عکس میبینید حالتون بد نمیشه؟!
عزیزم هر کسی دوست داره با هر عنوانی تاپیک بزنه این همه همروز و شب تاپیک +عکس میبینید حا ...
عاخه فازتون و درک نمیکنم
خدایی نکرده گیریم که کرونا دارید
اینجا تاپیک بزنی که خوب نمیشی همرو بدتر استرس میدید برید قشنگ اخبار با اطلاعات درست زنگ بزنید سوال و جواب بشید تست بدید درمون بشید 😑😑😑😐
کاربری قبلا برای یکی دیگه بود الان واس مادلتنگی میکنم ... ولی حق ندارم بهانه بگیرم ...بیادت می افتم ولی حق ندارم اشک بریزم...تو را میخواهم ولی حق ندارم سراغت را بگیرم...خواب تو را میبینم ولی حق ندارم آمدنت را تعبیر کنم...بی قرار میشوم ولی حق گلایه ندارم...دلم میگیرد ولی حتی حق صداکردنت هم ندارم...قول داده ام...قول داده ام دگر هیچی نگویم...بزرگ شوم...صبوری کنم ...با خاطراتت شاد باشم...و هیچوقت سراغت را نگیرم...من چشمانم را روی زندگی بسته ام.. خنده تلخ من از گریه غمگین تر است
من چندروزبود بدن دردخفیف داشتم ازدیروززیاد شده سرفه هام زیادشده
گرمیجات بخور چای زنجبیل و دارچین و هل
به خودت رسیدگی کن
سوپ های مقوی بخور خوب میشی عزیز دلم
من باردارم گرمیجات خیلی برام خوب نیست ولی چاره چیه