واقعا هم خیلی خوب شدم انگار به بدنم تلقین شد خوبم😁
میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من که از سرفه دیگه حالم بد میشه هر سال این برنامه آلرژی رو دارم
دقیقا منم..
فقط مدام تب خودمو بچمو چک میکنم
میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️
معلومه ادم محکمی هستی افرین بهت خدا نینی و برات حفظ کنه دعا کن برا ما هم سال بعد نینیمونو بغل کنیم
ممنون عزیزم😘❤️
انشالله سال بعد نینی به بغل باشین یه نینی ناز و سالم🙏🏻💋
برو تست بده بخدا انقدر تاپیک کرونا دیدم حالم بد شده
من عضو نینی سایت شدم اینجا دلم وا شه با شماها انقد تاپیک کرونا دیدم اصلا مریض شدم ی دقه ادم میاد تو مجازی یادش بره اینجا کلا همه تاپیکا راجع ب کروناس ریدم تو دهن این کرونا اه
نمیدونم سرفه هام هی داره بیشترمیشه برای بچه هام خیلی نگرانم اونا نگیرن
من که اصلا سرما نخوردم ولی گرده افشانیه کمکم میخواهم به سرفه بیفتم دیشب که کلا از عطسه خوابم نبرد الان چشام همینطور میخواره نگران نباش همون سرماخوردگیه
حسینِ من…..
بیا و این دل شکسته را بخر…
حسینِ من….
مسافر جامانده را با خود ببر….
السلامُ علیک یا ابا عبْدالله