2777
2789
خداکنه نباشه البته منم خیلی نمیترسم مادرم وداداشم خیلی نگران هستن هی زنگ میزنن که اینو بخور اون بخور ...

نگرانن دیگه.. بهشون بگو خوب شدی بهت استرس ندن☺️

منم بچه کوچیک دارم باردارم هستم همسرم خیلی استرس میده بهم 

میگه من نگرانتم 

منم میگم خوبم که استرس وارد نکنه 😃

واقعا هم خیلی خوب شدم انگار به بدنم تلقین شد خوبم😁

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️
بله عزیزم صد در صد اونم این موقع که موقع گرده افشانی گلهاست عطسه خیلی شایعه به دنبال عطسه گلو درد ...

من که از سرفه دیگه حالم بد میشه هر سال این برنامه آلرژی رو دارم 

حسینِ من….. بیا و این دل شکسته را بخر… حسینِ من…. مسافر جامانده را با خود ببر…. السلامُ علیک یا ابا عبْدالله

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من که از سرفه دیگه حالم بد میشه هر سال این برنامه آلرژی رو دارم 

دقیقا منم..

فقط مدام تب خودمو بچمو چک میکنم

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️
نگرانن دیگه.. بهشون بگو خوب شدی بهت استرس ندن☺️ منم بچه کوچیک دارم باردارم هستم همسرم خیلی استرس می ...

معلومه ادم محکمی هستی افرین بهت خدا نینی و برات حفظ کنه دعا کن برا ما هم سال بعد نینیمونو بغل کنیم

حسینِ من….. بیا و این دل شکسته را بخر… حسینِ من…. مسافر جامانده را با خود ببر…. السلامُ علیک یا ابا عبْدالله
همکارم دقیقا دقیقا علائم کرونا رو داشت حالش خیلی وخیم بود ولی تست کروناش منفی بود گفتن انفولانزاست

نمیدونم  سرفه هام هی داره بیشترمیشه برای بچه هام خیلی نگرانم اونا نگیرن 

دقیقا منم.. فقط مدام تب خودمو بچمو چک میکنم

شکر سرخ عالیه بگذار عکس و بزارم برای تب

معلومه ادم محکمی هستی افرین بهت خدا نینی و برات حفظ کنه دعا کن برا ما هم سال بعد نینیمونو بغل کنیم

ممنون عزیزم😘❤️

انشالله سال بعد نینی به بغل باشین یه نینی ناز و سالم🙏🏻💋

برو تست بده  بخدا انقدر تاپیک کرونا دیدم حالم بد شده

من عضو نینی سایت شدم اینجا دلم وا شه با شماها انقد تاپیک کرونا دیدم اصلا مریض شدم ی دقه ادم میاد تو مجازی یادش بره اینجا کلا همه تاپیکا راجع ب کروناس ریدم تو دهن این کرونا اه 

نمیدونم  سرفه هام هی داره بیشترمیشه برای بچه هام خیلی نگرانم اونا نگیرن

من که اصلا سرما نخوردم ولی گرده افشانیه کمکم میخواهم به سرفه بیفتم دیشب که کلا از عطسه خوابم نبرد الان چشام همینطور میخواره نگران نباش همون سرماخوردگیه 

عاخه فازتون و درک نمیکنم  خدایی نکرده گیریم که کرونا دارید  اینجا تاپیک بزنی که خوب نمیش ...

عنوان تاپیک مشخصه فاز شمام قابل درک نیست که چرا عنوان میلینید ولی بازم واردش میشید

و دیگر هیچ...