دوستان انقدر خودتونو درگیر این کرونا نکنید باور کنید بعد از چند وقت یکموصوع عادی میشه مثل انفولانزا این استرس و مواد شوینده رو هم مراقب باشید خود وایتکس تو حالت عادی حال ادمو خراب میکنه چه برسه موقعی که گلو و ریه خلط داشته باشه
حسینِ من…..
بیا و این دل شکسته را بخر…
حسینِ من….
مسافر جامانده را با خود ببر….
السلامُ علیک یا ابا عبْدالله
عاخه فازتون و درک نمیکنم خدایی نکرده گیریم که کرونا دارید اینجا تاپیک بزنی که خوب نمیش ...
عزیزم منم فاز شما رو درک نمیکنم که برای عنوان تاپیک دیگران هم نظر میدید خوشت نمیاد نیا بخون
من و خیلیا از این جمله تکراری که «وای بازم تاپیک کرونا» خسته شدیم
میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️
میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️
حتما از یک جای مطمئن داروی امام کاظم رو تهییه کن بین خیلی ها دارن ازش جواب میگیرن ولی اجازه نمیدن صداش در بیاد من که خودم تو خونه دو بسته دارم سیاه دونه عسل هم همینطور روزی ۷ تا سیاه دونه با یک قاش م عسل روغن بنفشه هم بچکان تو بینی نمیگذاره گلوت خشک بشه خاله من سرما خوردگی داشت یکماه خوب نمی شد با همین دوتا دارو سه روزه خوب شد
حسینِ من…..
بیا و این دل شکسته را بخر…
حسینِ من….
مسافر جامانده را با خود ببر….
السلامُ علیک یا ابا عبْدالله
عزیزم منم فاز شما رو درک نمیکنم که برای عنوان تاپیک دیگران هم نظر میدید خوشت نمیاد نیا بخون م ...
نیام هم تو تاپیک اون پایین میزنه ایشششششش
کاربری قبلا برای یکی دیگه بود الان واس مادلتنگی میکنم ... ولی حق ندارم بهانه بگیرم ...بیادت می افتم ولی حق ندارم اشک بریزم...تو را میخواهم ولی حق ندارم سراغت را بگیرم...خواب تو را میبینم ولی حق ندارم آمدنت را تعبیر کنم...بی قرار میشوم ولی حق گلایه ندارم...دلم میگیرد ولی حتی حق صداکردنت هم ندارم...قول داده ام...قول داده ام دگر هیچی نگویم...بزرگ شوم...صبوری کنم ...با خاطراتت شاد باشم...و هیچوقت سراغت را نگیرم...من چشمانم را روی زندگی بسته ام.. خنده تلخ من از گریه غمگین تر است
عزیزم گلو درد و عطسه و سرفه هم میتونه آلرژی باشه ؟
بله عزیزم صد در صد
اونم این موقع که موقع گرده افشانی گلهاست
عطسه خیلی شایعه به دنبال عطسه گلو درد هم طبیعیه