2777
2789
عنوان

خانمایی که برای ناباروری رفتن یزد لطفا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 3743 بازدید | 137 پست
این دکترا که میگید کدوم مرکز هستن؟؟ تولید مثل برم یا مادر بنظرتون و کدوم دکتر بهتره؟

بايداول دكترتونوانتخاب كنين .خوددكترتون قراردادداره وبهتون ميگه كدوم بيمارستان برين 

arsalanفندق مامان💋
بايداول دكترتونوانتخاب كنين .خوددكترتون قراردادداره وبهتون ميگه كدوم بيمارستان برين 

من ميدونم رشيقي .كه الان زيرنظرخودشونم بيمارستان افشار.مرتاض .سيدالشهداكاراشونوانجام ميدن كه الان سيذالشهداخيلي عاليه

arsalanفندق مامان💋

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من ميدونم رشيقي .كه الان زيرنظرخودشونم بيمارستان افشار.مرتاض .سيدالشهداكاراشونوانجام ميدن كه الان سي ...

من كله فاميلام و...مرتاض و...رفتن راضي نبودن ولي ازسيداالشهداراضي بودن هم قيمتش هم بيمارستانش محشره رسيدگي 24ساعته دارن

arsalanفندق مامان💋

آهان یعنی اول باید برم مطبشون

بیمارستان مادر خصوصی هزینه هاش بالاس؟

ما آبادانیا   
آهان یعنی اول باید برم مطبشون بیمارستان مادر خصوصی هزینه هاش بالاس؟

اره هزينه اش بالاس .اول بايدبرين مطب بعدش بهتون ميگن كدوم بيمارستانهاقرارداددارن وشماانتخاب ميكني

arsalanفندق مامان💋
اره هزينه اش بالاس .اول بايدبرين مطب بعدش بهتون ميگن كدوم بيمارستانهاقرارداددارن وشماانتخاب ميكني

مادر.مرتاض:مجيبيان ازگرونترين بيمارستاناي يزدن

arsalanفندق مامان💋

هااان اخه مرکزی ک میرفتم اینجوری بود ک خود مرکز ناباروری زنگ میزدی نوبت میدادن مشاوره میشدی و دکترتو انتخاب میکردی اونجا روال کاریشون فرق داره پس.

لطفادکترایی ک بنظر خودتون خوب هستن بهم چندتایی رو معرفی کنید ممنون

ما آبادانیا   

اگرازشهرديگه اي ميخاين بياين .دوسه تانوبت دكتربگيرين ازاپلكيشن دكتردكتر.باچندنفرشون صحبت كنين ببينين كدومشون روانتخاب ميكنين من خودم براي بارداريم چهارتادكترعوض كردم 😂

arsalanفندق مامان💋
اگرازشهرديگه اي ميخاين بياين .دوسه تانوبت دكتربگيرين ازاپلكيشن دكتردكتر.باچندنفرشون صحبت كنين ببينين ...

از ابادان میخوام بیام تو شهر خودم بزور میتونم دکتر انتخاب کنم چه برسه یزد که هیچی دربارش نمیدونم خخ

ما آبادانیا   
هااان اخه مرکزی ک میرفتم اینجوری بود ک خود مرکز ناباروری زنگ میزدی نوبت میدادن مشاوره میشدی و دکترتو ...

نه اينجااول بايدباخوددكترصحبت كني وبهتون ميگه بايدچيكارابكني و...دكترايي كه تويزدمعروفن رشيقي.كريمي.افلاطونيان.توكلي .پروين شادمان

arsalanفندق مامان💋
نه اينجااول بايدباخوددكترصحبت كني وبهتون ميگه بايدچيكارابكني و...دكترايي كه تويزدمعروفن رشيقي.كريمي. ...

من تعریف افلاطونیان رو زیاد شنیدم ولی خب چون مرده برا معاینه شدن و غیره ... معذبم 

آدرس مطبشون کجاست؟ تو نت زدم فقط آدرس بیمارستان مادر میاد

اون مرکزی ک تو صفاییه س اون چطوره

ما آبادانیا