2777
2789
عنوان

خانمایی که برای ناباروری رفتن یزد لطفا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 3742 بازدید | 137 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم شما یزدی هستی؟؟؟ مرسی ک جواب دادی خیلی سوال دارم کمکم کن لطفا از دکتر افلاطونیان اگه میشه بهم ...

من از ناباروري اطلاعي ندارم اما دكتر افلاطونيان يكي از بهترين ها هستند شنيدم  تهران هم ويزيت ميكنن 

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 

عزیزم من ادم میشناسم رفته یزد بهش گفتن تخمک اهدایی باید بگیری،اومده اهواز با دارو باردار شده

من ب تمام ارزوهام میرسم...این ماه باردار میشم.سه قلو.میتونم چهرتون رو تصور کنم عشقای مامان😍😘پسرای من مطمئنم شبیه بابا هستید😍😘 دختر قشنگم مثل خاله زیبا و دوست داشتنی هستی😍😘😍😘دعا کنید بابایی ی شغل مناسب پیدا کنه.🌷از خدا بخواید ک بابا ب حرف من گوش بده.عزیزای دلم خوابتون رو میبینم.مثل فرشته ها میمونید😍پسرای قشنگم خاله خوابتون رو دیده 😍دست عابجی رو بگیرید و باهم بیاید تو دلم.این ماه منتظرتونم.میدونم ک میاید ،من و بابا عاشقتونیم😍😘😍😘😍😘

اگربرنامه ي دكتردكتررونصب كني خيلي بدردت ميخوره .اسم خانم دكترواستان روميزني هم سوابقشون ميادبالاهم ميتوني نوبت بگيري .چون الان دكتراجديداباكلاس شدن حتمابايدازبرنامه نوبت بزني😂😂

arsalanفندق مامان💋
عزیزم من ادم میشناسم رفته یزد بهش گفتن تخمک اهدایی باید بگیری،اومده اهواز با دارو باردار شده

کدوم دکتر رفته کدوم مرکز نمیدونم بخدا دوستم ای وی افش منفی شد خودم دوبار ای یو ای منفی داشتم دکترم خوبه هاا ولی نمیدونم آزمایشگاه و جنین شناسش چجوریه 

ما آبادانیا