2777
2789
عنوان

خانمایی که برای ناباروری رفتن یزد لطفا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 3743 بازدید | 137 پست
عزیزم من ادم میشناسم رفته یزد بهش گفتن تخمک اهدایی باید بگیری،اومده اهواز با دارو باردار شده

خيلي خوبه كه اسم دكتروبلدين حذاقل به اين دوستمون كمكي بشه 

arsalanفندق مامان💋
هاان.من اهواز میرفتم حدود 7 تا 8 تومن میشد هزینه ش ولی زیاد ب اونجا اعتماد ندارم تصمیم گرفتم برم یزد ...

عزیزم من یزد میشینم

شما بیمارستان مادر صبح کا برسی واسه همون روز نوبت بهت میدن

دکتر افلاطونیان

گرنگهدار من آن است که من میدانم/شیشه را دربغل سنگ نگه میدارم...خدایا توکل برخودت😚😚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من یزد میشینم شما بیمارستان مادر صبح کا برسی واسه همون روز نوبت بهت میدن دکتر افلاطونیان

هزینه ای وی اف رو  میدونید؟؟؟ بعد ایشون ک آقاس همکار خانم دارن برای معاینه و کارای دیگه؟؟؟ یا خودش انجام میده

ما آبادانیا   
هزینه ای وی اف رو  میدونید؟؟؟ بعد ایشون ک آقاس همکار خانم دارن برای معاینه و کارای دیگه؟؟؟ یا خ ...

هزینه خبرندارم

ولی دستیار خانم دارن خیالتون راحت

گرنگهدار من آن است که من میدانم/شیشه را دربغل سنگ نگه میدارم...خدایا توکل برخودت😚😚
والله من خبر ندارم اینجا چهار تا مرکز ناباروری هست منم تحقیق کردم میلاد میرم

عزیزم ان  شاءالله ب ارزوت برسیو مادر شی

من یه مامان افسرده بودم ولی از وقتی دخترم خندید دیگه شاااادم😍😁 من عاااشق شیرینی پزی ام😍عاشق پیشرفتتتتت😍عاشق  هیجاااان😍 دوس دارم زبانم فول شه😉 رانندگیم حرفه ای شه😎 عاشق کمک کردن ب بقیه ام😍 من میتونم به همه ی آرزوهام برسم🙋😍چون شاادم، حالا تویی که اینا رو خوندی یه لبخند گشاااد بزن،آفرین الان خوشکلتر شدی🌷😘بخند عزیزم فراموش شه دردات😊😁
باردار شدین؟؟؟ هزینه و مرکزی ک رفتین رو بهم میگید لطفا

نه مناسفانه

هزینش تا چهار ماه پیش برای من دراومد ۶/۵ بیمارستان مادر

صبح شنبه اول وقت ساعت هفت اونجا باش طبقه پایین تو دفتر ی که جلو پیشخوان گذاشتن اسمتو بنویس و طبق نوبت صدات میزنن برای و مشاور و انتخاب دکتر بعد میفرستند طبقه بالا که همون روز سونو میشی و ازمایشی اگه خواستن انجام میدی که عصر دکتر ببینتت

دکتر افلاطونیان فقط روزای شنبه دوشنبه و چهارشنبه پشت میز میشینه و بیمار میبینه

دکتر رباب فرحناد.کیانپارس شرقی.خیابان اسفند.

من پارسال ای وی اف شدم.منفی شد.دیگه نرفتم.

خیلی بهشون اعتماد دارم.خیلی زیااااد

منتها من ی مقدار از نظر روحی مشکل داشتم تو اون تایم و واقعا ب حکمت خدا اعتقاد دارم.میدونم ک اون موقع صلاحم این بود ک باردار نشم.

من ب تمام ارزوهام میرسم...این ماه باردار میشم.سه قلو.میتونم چهرتون رو تصور کنم عشقای مامان😍😘پسرای من مطمئنم شبیه بابا هستید😍😘 دختر قشنگم مثل خاله زیبا و دوست داشتنی هستی😍😘😍😘دعا کنید بابایی ی شغل مناسب پیدا کنه.🌷از خدا بخواید ک بابا ب حرف من گوش بده.عزیزای دلم خوابتون رو میبینم.مثل فرشته ها میمونید😍پسرای قشنگم خاله خوابتون رو دیده 😍دست عابجی رو بگیرید و باهم بیاید تو دلم.این ماه منتظرتونم.میدونم ک میاید ،من و بابا عاشقتونیم😍😘😍😘😍😘
نه مناسفانه هزینش تا چهار ماه پیش برای من دراومد ۶/۵ بیمارستان مادر صبح شنبه اول وقت ساعت هفت اونج ...

باید روز یک تا سه پریودی برم ؟؟ اخه اینروزا سونو میکنن انگار

ببخشید فضولی نباشه مشکلتون چیه که با دو بار ای وی دف نشده من خودم تنبلی دارم ولی خفیف همسرم واریکوسل عمل کرده و شکل اسپرمش نرمال نیس حرکتش هم ضعیفه

ما آبادانیا   
دکتر رباب فرحناد.کیانپارس شرقی.خیابان اسفند. من پارسال ای وی اف شدم.منفی شد.دیگه نرفتم. خیلی بهشون ...

اره تعریفشو زیاد شنیدم.من دکترم دیباوند هست قبلش هم یکسال میرفتم ندا پورسیاح 

شما اهوازی هستی؟؟

ما آبادانیا   
اره تعریفشو زیاد شنیدم.من دکترم دیباوند هست قبلش هم یکسال میرفتم ندا پورسیاح  شما اهوازی هستی؟ ...

اهوازم عزیزم.

من خیلی خرج کردم.با داروها و دو تا عملی ک خودمو همسرم قبلش انجام دادیم حدود ۳۰ تومن شد.دیگه از نظر مالی نمیتونیم بریم.قبلش هم روحیه مو از دست داده بودم

من ب تمام ارزوهام میرسم...این ماه باردار میشم.سه قلو.میتونم چهرتون رو تصور کنم عشقای مامان😍😘پسرای من مطمئنم شبیه بابا هستید😍😘 دختر قشنگم مثل خاله زیبا و دوست داشتنی هستی😍😘😍😘دعا کنید بابایی ی شغل مناسب پیدا کنه.🌷از خدا بخواید ک بابا ب حرف من گوش بده.عزیزای دلم خوابتون رو میبینم.مثل فرشته ها میمونید😍پسرای قشنگم خاله خوابتون رو دیده 😍دست عابجی رو بگیرید و باهم بیاید تو دلم.این ماه منتظرتونم.میدونم ک میاید ،من و بابا عاشقتونیم😍😘😍😘😍😘
باید روز یک تا سه پریودی برم ؟؟ اخه اینروزا سونو میکنن انگار ببخشید فضولی نباشه مشکلتون چیه که با د ...

اگه میخوای همون ماه اقدام کنی اره روز دوم پریودی باید بری البته اگه همه ازمایشاتت کامل باشه

من همسرم اسپررمش ضعیفه 

اره تعریفشو زیاد شنیدم.من دکترم دیباوند هست قبلش هم یکسال میرفتم ندا پورسیاح  شما اهوازی هستی؟ ...

شما درمانگاه پردیس تحت درمانی؟