2777
2789

سلام شبتون بخیر

تحت نظر کدوم دکتر بودین؟

مرکز تولید مثل رفتین یا بیمارستان مادر؟

هزینه تون چقدر شد ؟ 

نوبت دهی هاشون چطوریه ؟ ممنون میشم راهنماییم کنید

ما آبادانیا   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تبریز

هاان.من اهواز میرفتم حدود 7 تا 8 تومن میشد هزینه ش ولی زیاد ب اونجا اعتماد ندارم تصمیم گرفتم برم یزد هم پیشرفتره هم هزینه ها کمتر ولی نمیدونم کدوم مرکزش برم و نوبت دهی شون چطوره

ما آبادانیا   
هاان.من اهواز میرفتم حدود 7 تا 8 تومن میشد هزینه ش ولی زیاد ب اونجا اعتماد ندارم تصمیم گرفتم برم یزد ...

والله من خبر ندارم اینجا چهار تا مرکز ناباروری هست منم تحقیق کردم میلاد میرم

من به چشم خویشتن دیدم که جانم میرود
والله من خبر ندارم اینجا چهار تا مرکز ناباروری هست منم تحقیق کردم میلاد میرم

عزیزم مشکلتون چیه من دوبار ای یو ای منفی داشتم دیگه باید برم برا ای وی اف

ما آبادانیا   
هاان.من اهواز میرفتم حدود 7 تا 8 تومن میشد هزینه ش ولی زیاد ب اونجا اعتماد ندارم تصمیم گرفتم برم یزد ...

دكتركريمي ودكتررشيقي ازخوباي يزدن دكترمادرم كريمي هستش كه هردوسه ماه نوبت ميده دكترخودم رشيقي هستش .البته بخاطربارداري مامشكلي نداشتيم  ولي شنيدم كه خيلياازشون جواب گرفتن.

arsalanفندق مامان💋
دكتركريمي ودكتررشيقي ازخوباي يزدن دكترمادرم كريمي هستش كه هردوسه ماه نوبت ميده دكترخودم رشيقي هستش . ...

عزیزم شما یزدی هستی؟؟؟ مرسی ک جواب دادی خیلی سوال دارم کمکم کن لطفا

از دکتر افلاطونیان اگه میشه بهم بگید

ما آبادانیا   
عزیزم شما یزدی هستی؟؟؟ مرسی ک جواب دادی خیلی سوال دارم کمکم کن لطفا از دکتر افلاطونیان اگه میشه بهم ...

بله يزدم .دكترافلاطونيان دكترخوبي هستندهم چنين غفورزاده ولي ديگه خيلي پيرشدن من كه كارشونوقبول ندارم ديگه

arsalanفندق مامان💋
بله يزدم .دكترافلاطونيان دكترخوبي هستندهم چنين غفورزاده ولي ديگه خيلي پيرشدن من كه كارشونوقبول ندارم ...

مامانم بعداززايمان داداشم چسبندگي رحم گرفت همه ي دكتراگفتن بايدرحمش دربياد.حتي غفورزاده وافلاطونيان ولي كريمي بادودوره قرص مامانم روخوب كرد

arsalanفندق مامان💋
بله يزدم .دكترافلاطونيان دكترخوبي هستندهم چنين غفورزاده ولي ديگه خيلي پيرشدن من كه كارشونوقبول ندارم ...

این دکترا که میگید کدوم مرکز هستن؟؟ تولید مثل برم یا مادر بنظرتون و کدوم دکتر بهتره؟

ما آبادانیا