2777
2789
عنوان

حق با من یا شوهر

244 بازدید | 24 پست

فردا مادرشوهرم میخاد عیدی ببره واسه دخترش

به ما هم گفت بیاید باهم بریم؟

شوهرم  گفت مهمون داریم

گفت نه بیاید فلان 

اومدیم خونه به شوهرم میگم فردا مامانم اینا میخان بیان به مامانت می گفتی ما نمیاییم یا  بمونن پس فردا بریم؟ ...قاطی کرد که به تو ربطی نداره فلان

یه حرفش خیلی دلم و شکست که گفت کی به تو گفت بیایی😭😭😭😭

خدا تاوان دل شکستمووو بگیر💔💔💔💔💔خدا حال دل همه رو خوب کن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نرو خودتو سبک نکن ..اگه گفتن چرا نیومدی بگو فلانی گفته کی گفته تو بیای..به خانواده خودت برس

-اگه من نباشم صبح کی بیدارت میکنه؟                                  +شاش😅😅😐😐   من یه دخترم از جنس خرداد، مغرور و شیطون ‌..از اونایی که تیپ دخترونه و خاص میزنن عطر تلخ و مردونه دوس دارن..                 ۹۹/۹/۱۰میبینمتون(فان)😅🤪🤭

یاعلی...

الان مگه وقت عیدی بردن و مهمونی دادنه...

فکرکردم به شوهرت میخوای بگی تو این شرایط نریم با مادرت.....نگوخودت ازپیش مهمون دعوت کرده بودی😄😄😄

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...

اونم نتونسته رو حرف مادرش حرف بزنه‌ شما خیلی ناراحت نکن خودتو

هر مرحله ای از زندگيت نياز به توئى متفاوت داره . اگه مدتيه تو يك مرحله گير كردى شايد وقتشه كه تغييراتى در خودت ايجاد كنی 😉

حق با تو بمون خونت و ب مامانت اینا برس

بعدم گفتن چرا نیومدی بگو ما ک گفته بودیم مهمون داریم 

شوهرتم اعتراض کرد بگو خودت گفته کی گفته من بیام وقتی کسی نمیخواد من بیام واسه چی اومدن مهمونامو کنسل کنم

السلام علیک یا بنت رسول الله❤️خدایا مواظب دخترم باش❤️
شاید با یه لحن بد گفتی وگرنه اونم ک گفته مهمون داریم نمیایم حالا اگه شوهر من بود میگفت میام بعد میگف ...

مادرشوهرم هر چی بگه همونه‌..اینقدر گفت شوهرمم گفت باشه

خدا تاوان دل شکستمووو بگیر💔💔💔💔💔خدا حال دل همه رو خوب کن