مخلوط آرد رو اضافه میکنیم و با دور کند به مدت چند ثانیه هم میزنیم تا آرد با کرممون مخلوط بشود.
مخلوط شیر و کره که گرمه رو میریزیم و باز با دور کند هم میزنیم حولوحوش کمتر از ۱ دقیقه و درحدی که موادمون یه دست بشود.
خوب مخلوط مایع کیک رو میریزیم تو قالبی که از قبل روغن کاری و آرد پاشی کرده ایم. اگه میخوایید خوب بپزه تو دو یا سه قالب بریزید قالب فقط یکی دارید سه بار یا دو بار بپزید و دو تا ضربه بزنین به زمین که صاف شه ولی نه اینکه حباب هاش بره
میزاریم تو فر داغ و تا ٢٠ دقیقه اول به هیچ عنوان در فر رو باز نمیکنیم و بعد از ٢۵ دقیقه کیک رو یه مقدار میکشیم از تو فر بیرون و با انگشتمون واسطش رو تاپ تاپ میزنیم.
( نوک چاقو و یا کبریت تو این مرحله وسط کیک اسفنجی فرو نمیکنیم چون موجب میشه همه پف کیک فرکش کنه )
اگه دیدیم شله و معلومه که هنوز نپخته, دوباره میزاریم تا یه ۷ دقیقه دیگه هم بپزه و باز دوباره چک میکنیم و این دفعه با یه چوب کبریت یا نوک چاقو وسط کیک میزنیم اگه تمیزاومد بیرون پس پخته شده است
وقتی آماده شد از تو فر بیرون می آوریم .حسابی پف کرده و طی مدت زمان کوتاهی یه کوچولو از قوسی که برامده شده روش کم میشه و کیک هم سطح میشود.
١٠ تا ١۵ دقیقه صبر میکنیم کیک تو قالب بمونه و بعد کیک رو با یه چاقو از لبه های قالب جدا میکنیم.
سعی نکنید که کیک اسفنجی برش بزنید تا زمانی که کاملا خنک نشده است.
میتونید بریزید تو قابلمه و درشو بذارید تا بپزه و یا داخل هوا پز با همین روش یا داخل ماهیتابه رژیمی همشو از قبل گرم میکنی کاغذو روغن میزنی و میذاری بپزه یا داخل قالب های کاپ کیک کاغذی تو توسترن اینجوره که
نکته۱: اگر دیدید رویه کیک نپخته برای چند دقیقه شعله بالای فر رو روشن کنید. ولی مراقب باشید نسوزه.
نکته۲: اگر خواستید با توستر بپزید، فقط المنت پایین روشن باشه خیلی خوب و عالیه. فقط زمان بیشتری میخواد و سه چهار دقیقه آخر المنت بالارو روشن کنید و مراقب باشید رویه کیک نسوزه.

برا خامه کشی صبور باشید