2777
2789
عنوان

آموزش کیک

6476 بازدید | 158 پست

خصوصیات این کیک عبارت است از

١- خیلی خیلی پف میکنه.

٢- فقط احتیاج به ۴ تا تخم مرغ داره .

٣- زرده از سفیده جدا نمیشه و واسه همین خیلی راحت و بی دردسر درست میشه .

۴- خیلی لطیف و نرمه .

۵- کیک خیلی بافتش سبکه .

۶- پایه کیک خیلی خوبی واسه کیک های تولد، مهمونی، و عروسی هست.

و آخرین خیلی راحته😁

این کیکو هر کسی نتونسته کیکشو خوب در بیاره میتونه بپزه و زیاد هم نزنین زمخت میشه کم هم نزنین که پف نکنه همون مقدار که میگم و هر جاییشو گیر داشتید بگین سعی میکنم نکاتشو کامل بگم

مواد لازم

بجای وانیل میشه از اسانس یا دو قاشق پودر کاکائو یا پوست پرتقال استفاده کنین خوب در اول کار فرمون رو روی درجه حرارت ٣٢۵ درجه فارنهایت یا ١۶۵ درجه سانتیگراد میزاریم تا گرم بشود.یعنی بیست دقیقه قبل

مواد خشکمون رو مثل آرد ، بکینگ پودر، و نمک رو خوب با هم قاطی میکنیم و یه دور الک میکنیم.تخم مرغ ها بیست دقیقه قبل از یخچال در بیارید

شیر و کره رو روی اجاق گاز یا ماکرفر میزاریم تا با هم مخلوط باشند و کره آب بشه اما حواستون باشه نباید شیر به جوش بیاد همین که کره آب شد کافی است.اگه هم روغنه دیگه لازم نیس داغ کنین قالبتون چرب کنین کاغذ روغنی هم هم چرب کنین بندازین ته قالب همه ی مواد رو آماده کنار بذارید چون باید سریع باشید

لطفا صبور باشید پست هم نذارید تا ادامشو بنویسم عکس هام ته گالری طول میکشه پیدا کنم چون یبار قبلا گذاشتم این دستورو ولی باز میذارم با تشکر

برای آرزوی خودمو خودت صلوات 🥰🥰🥰به لطف خدای مهربون و دعای شما نی نی سایتی های خوب که اگه دعا نمی‌کردید خدا منو لایق نمیدونست منم شدم مامان 😍😍😍😍خدایا شکرت بابت هدیت و این هدیه رو نصیب هر کسی که لایقشه بکن ممنونم 🥰🥰🥰هنوزم بر این باورم که بچه ای که مادرش اینقدر باید براش صبر کنه نباید بوسید فقط باید گاز گرفت قربونت بره مامان الهی دورت بگردم😍😍😍😍😍😂این بچه حاصل 50تا بی بی چکه و 10 تا آزمایش بارداری که همشون بتاشون 2 میشد ولی الان به لطف خدا شد 73 😍😍😍😍اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم به نیت سبز شدن دامن همه ی خانمای منتظر دیگه 🥰🥰میشه باز دعا کنین بچم سالم باشه همش نگرانم زندگیه سختی داشتم میترسم بارداری سختی داشته باشم🥺 ممنونم 😔😔 هفته 7 رفتم سونو دادم گفتن هفته 5 هسی لطفا برا اینکه بارداریم پوچ نباشه و تو هفته 5 نمونم دعام کنین🥺 جنین نازنینم رفت ولی دلم نمیاد امضامو پاک کنم 😔😔😔😔 برام دعا کنین ممنونم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تخم مرغ هارو به مدت ۴ دقیقه با درجه متوسط همزن برقی هم میزنیم . دقت کنید که نباید کمتر از ۴ دقیقه بشه این مرحله جزوه مراحل مهم این کیک به حساب می آید.

بعد از ۴ دقیقه هم زدن تخم مرغمون رنگش کرمی میشه و کمی پف کرده است 

شکر رو اضافه میکنیم و باز هم میزنیم به مدت ۵ دقیقه با همزن برقی یا غذا ساز بعد این مدت یه کرم پفی و کرم رنگی خواهیم داشت .

برای آرزوی خودمو خودت صلوات 🥰🥰🥰به لطف خدای مهربون و دعای شما نی نی سایتی های خوب که اگه دعا نمی‌کردید خدا منو لایق نمیدونست منم شدم مامان 😍😍😍😍خدایا شکرت بابت هدیت و این هدیه رو نصیب هر کسی که لایقشه بکن ممنونم 🥰🥰🥰هنوزم بر این باورم که بچه ای که مادرش اینقدر باید براش صبر کنه نباید بوسید فقط باید گاز گرفت قربونت بره مامان الهی دورت بگردم😍😍😍😍😍😂این بچه حاصل 50تا بی بی چکه و 10 تا آزمایش بارداری که همشون بتاشون 2 میشد ولی الان به لطف خدا شد 73 😍😍😍😍اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم به نیت سبز شدن دامن همه ی خانمای منتظر دیگه 🥰🥰میشه باز دعا کنین بچم سالم باشه همش نگرانم زندگیه سختی داشتم میترسم بارداری سختی داشته باشم🥺 ممنونم 😔😔 هفته 7 رفتم سونو دادم گفتن هفته 5 هسی لطفا برا اینکه بارداریم پوچ نباشه و تو هفته 5 نمونم دعام کنین🥺 جنین نازنینم رفت ولی دلم نمیاد امضامو پاک کنم 😔😔😔😔 برام دعا کنین ممنونم
آقا من چرا کیکام گنبدی میشه😕

ببین موادو یه جا نریز به حلت دورانی بریز و بعد قالبو چنبار روی سطح بکوب تا یک دست بشه

تمام زندگی من ❤❤❤عشقم❤❤❤دخترکم❤❤❤من یک مادرم ❤❤❤من عاشق ترین مادر دنیام ❤❤❤منو توی تاپیک حس ششم تگ نکنید دوستان خوبم😘😘😘

اسی اندازه موادو نگفتی که😐

خاطره زایمانم بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی است..
اسی اندازه موادو نگفتی که😐

داخل کاغذنوشته

هیچ کس اشکی برای مانریخت هرکی بامابودازما گریخت چندروزیست حالم دیدنیست حال من ازاین وآن پرسیدنیست گاه برزمین زل میزنم گاه برحافظ تفال میزنم حافظ دانافالم راگرفت یک غزل امدکه حالم راگرفت مازیاران چشم یاری داشتیم خودغلط بودانچه میپنداشتیم
داخل کاغذنوشته

کلی عکس گذاشته بود یهو حذف شد که

دیدی تو هم؟

خاطره زایمانم بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی است..
ببین موادو یه جا نریز به حلت دورانی بریز و بعد قالبو چنبار روی سطح بکوب تا یک دست بشه

عزیزم حس ششم داری؟

وای همین کارو میکنم به خدا

اول تخم مرغو میزنم بعد روغن بعد شیر بعد کم کم ارد

حتی موقعی هم که میریزم قالب همشو وسط قالب خالی نمیکنم

اخرش گنبدی میشه مجبورم تا داغه یه بشقاب یا پیش دستی بزارم روش تا بخوابه ولی بد میشه

اومدن تو قشنگ ترین مزد صبوریه

مخلوط آرد رو اضافه میکنیم و با دور کند به مدت چند ثانیه هم میزنیم تا آرد با کرممون مخلوط بشود.

مخلوط شیر و کره که گرمه رو میریزیم و باز با دور کند هم میزنیم حولوحوش کمتر از ۱ دقیقه و درحدی که موادمون یه دست بشود.

خوب مخلوط مایع کیک رو میریزیم تو قالبی که از قبل روغن کاری و آرد پاشی کرده ایم. اگه میخوایید خوب بپزه تو دو یا سه قالب بریزید قالب فقط یکی دارید سه بار یا دو بار بپزید و دو تا ضربه بزنین به زمین که صاف شه ولی نه اینکه حباب هاش بره 

میزاریم تو فر داغ و تا ٢٠ دقیقه اول به هیچ عنوان در فر رو باز نمیکنیم و بعد از ٢۵ دقیقه کیک رو یه مقدار میکشیم از تو فر بیرون و با انگشتمون واسطش رو تاپ تاپ میزنیم.

( نوک چاقو و یا کبریت تو این مرحله وسط کیک اسفنجی فرو نمیکنیم چون موجب میشه همه پف کیک فرکش کنه )

اگه دیدیم شله و معلومه که هنوز نپخته, دوباره میزاریم تا یه ۷ دقیقه دیگه هم بپزه و باز دوباره چک میکنیم و این دفعه با یه چوب کبریت یا نوک چاقو وسط کیک میزنیم اگه تمیزاومد بیرون پس پخته شده است

وقتی آماده شد از تو فر بیرون می آوریم .حسابی پف کرده و طی مدت زمان کوتاهی یه کوچولو از قوسی که برامده شده روش کم میشه و کیک هم سطح میشود.

١٠ تا ١۵ دقیقه صبر میکنیم کیک تو قالب بمونه و بعد کیک رو با یه چاقو از لبه های قالب جدا میکنیم.

سعی‌ نکنید که کیک اسفنجی برش بزنید تا زمانی‌ که کاملا خنک نشده است.

میتونید بریزید تو قابلمه و درشو بذارید تا بپزه و یا داخل هوا پز با همین روش یا داخل ماهیتابه رژیمی همشو از قبل گرم میکنی کاغذو روغن میزنی و میذاری بپزه یا داخل قالب های کاپ کیک کاغذی تو توسترن اینجوره که

نکته۱: اگر دیدید رویه کیک نپخته برای چند دقیقه شعله بالای فر رو روشن کنید. ولی مراقب باشید نسوزه.

نکته۲: اگر خواستید با توستر بپزید، فقط المنت پایین روشن باشه خیلی خوب و عالیه. فقط زمان بیشتری میخواد و سه چهار دقیقه آخر المنت بالارو روشن کنید و مراقب باشید رویه کیک نسوزه.

برا خامه کشی صبور باشید

حالا خامه کشی قبلش یه نکته اضافه کنم که میتونین مواد خام رو تو طرف بریزید و طعم های مختلف اصاف کنین برای همینه من کیکم دو رنگه و اینکه میتونین کیک رو چند روز قبل بپزید و بذارید داخل پلاستیک و داخل یخچال تا هر وقت وقت کردید ادامش بدیدو اگه هم همه ی مواد را یه جا پختیت میتونین که با چاقو یا آره کیک دو لایش کنین یا اگه قوز داشت ببرید

برای خامه کشی دو تا سه تا موز به مقدار کافی گردو و از 250 تا 500 گرم بسته به تزئین خامه 

اول میذارین خامه آب شه اما گرم نشه ها فقط آب اگه مشکلی پیش اومد باز بذارید فریزر خنک ‌‌شه و باز بزنید

حالا حدود 5 دقیقه خامه رو میزنین تا جاش بمونه روی کیک

خب حالا اگه پایه گردون دارید بذارید و سینی رو بذارید روش و بعد رو سینه یکم خامه برای محکم کاری بذارید چون کیک لغ نخوره

خب حالا اولین لایه کیک رو میذارید  یه لایه خامه با کشید روش و بعد گردو و موز دوست داشتین شربت یا مربا یا یکم شیر کاکائو قبلش بریزید یا توت فرنگی 

و بعد لایه بعدی و همینجور لایه ها رو ادامه میدین تا ته و بعد یه خامه کشی کلی میکنین با چاقو یا با این دو تا کاردک

حالا حتما چند ساعت بذارین داخل یخچال تا خودشو بگیره با نیم ساعت بذارید داخل فریزر تا برای تزئین و خامه کشی نهایی آماده شه

خب حالا یه خامه کشی دست حسابی میکنین و دستمال یا حوله کنار دستتون میذارید و اصافه ها رو میگیرید و تمیز میکنید تا کیک یه دست باشه من زیاد حوصله اینکارو ندارم😁خب از اینجا به بعد عکسام پاک شدن 😂 همینجوری توصیح میدم اگه میخوایید طرح بندازین که روش‌های متفاوت داره و یکیش کشیدن طرح با خلال رو کیکه و بعد با شکلات آب شده که با شیر مخلوط و کیسه که سوراخ ریز شده طرح رو بکشید😁

یا با ماسکو ره ها گل بزنین روی کیک هاتون که اصلیترینشون و پر کاربرد ترینش ن اینه و من بیشتر گل هام با اینه

سمت چپی 

برای برگ هاش هم میتونین کیسه رو بچینین و چپوراست برید تا برگ بشه یا از این ماسوره استفاده کنین تزئینات بیشتر دیگه کار ماسورس

که من 70 رو دارم حواستون باشه ماسوره های کوچیک رو نخرید بیشتر میخان اونا رو بفروشن بهتون پس اصلا نخرید این مدل کیک هم با قاشقه