2777
2789
عنوان

۳۶۰نفر

| مشاهده متن کامل بحث + 400 بازدید | 54 پست
😂😂😂🤣🤣🤣🤣🤣🤣

میگما آخرش نتونستی پروف بزاری😂🍭

تموم بیمارستان از صدای جیغ                                                  دختری پر شده بود                                                                 که برای شیمی درمانی نمیذاشت                                             دست به موهاش بزنن                                                            چون عشقش                                                                      موی بلند دوس داشت🐥🐥🐥🐥

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جمع کن ینی جمع کردن ی چیزی اون عقل رو هم واسه استفاده گذاشتن خواهر بزرگتر😁🍭

شما اگه عقل داشتی جواب بزرگتر نمیدادی.حالا برو آب نباتتو بخو

ادموند هیلاری اولین فاتح اورست پس از تلاش ناموفقش برای صعود رو به اورست گفت:برمیگردم فتحت میکنم تو یه کوهی و نمیتونی رشد کنی اما من یه آدمم و میتونم؛او در 1953 اورست را فتح کرد.

منم میخونم

سلام . اگه باهام مشکل دارید یا دلخورید توی تاپیکم یا توی شخصیم بگید و بدونید تمام سعیمو میکنم تا ازتون حلالیت بگیرم چون تحمل وادی حق الناس رو ندارم! اگرم تونستید و زحمتی نبود یه ذکر صلوات برای من بفرستید!!!

بنظر من آدمهای مخالف نباید وارد همچین تاپیک هایی بشن و برعکسش.

من خودم از ممتنعین خستم ولی باید به عقاید همدیگه احترام بزاریم....

زهرا آبنبات جون سر به سر نزار خانومی....موضوعاتی که میدونی جنجالی میشه کنار بکش.

شما اگه عقل داشتی جواب بزرگتر نمیدادی.حالا برو آب نباتتو بخو

وای از کی تاحالا عقل داشتن ینی جواب ندادن😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣🤣خدا 🤣🤣😂باش من رفتم تو اتاقم به کارم فکر کنم🤣🤣🤣🍭🤦🏻‍

تموم بیمارستان از صدای جیغ                                                  دختری پر شده بود                                                                 که برای شیمی درمانی نمیذاشت                                             دست به موهاش بزنن                                                            چون عشقش                                                                      موی بلند دوس داشت🐥🐥🐥🐥

نمیدونم این روایت درسته یا نه ولی خوندن قرآن و سوره  های قرآنی قطعا موثره . کاش منم حالم خوب بود میخوندم😢

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.

وای از کی تاحالا عقل داشتن ینی جواب ندادن😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣🤣خدا 🤣🤣😂باش من رفتم تو اتاقم به کارم فک ...

آفرین دختر خوب. برو تو اتاقت به کارات فکر کن 

ادموند هیلاری اولین فاتح اورست پس از تلاش ناموفقش برای صعود رو به اورست گفت:برمیگردم فتحت میکنم تو یه کوهی و نمیتونی رشد کنی اما من یه آدمم و میتونم؛او در 1953 اورست را فتح کرد.
بنظر من آدمهای مخالف نباید وارد همچین تاپیک هایی بشن و برعکسش. من خودم از ممتنعین خستم ولی باید به ...

بابا من میگم چرا باید این خواب ببینه اخه 😐

ولی باشه من میکشم کنار🙋🏻‍🍭

آفرین دختر خوب. برو تو اتاقت به کارات فکر کن 

من رفتم ولی شما ی ریکاوری بکن🙋🏻‍🍭😂🍭