2777
2789
عنوان

بیاین ازگدابازیامون بگیم

401 بازدید | 31 پست

تواین وضعیت وخبرهای بدیکم ازگدابازیامون بگیم حالمون عوض بشه

درتاریخ۹/۹/۱۳۹۹به همه ارزوهام رسیدم وخواهم رسیدخدایاشکرت که تنهام نمیزاری ودرهای رحمت روبه روم بازکردی

مثلامن یه خوراکی که دارم انقدنمیخورمش تاخراب میشه یاتاریخش میگذره😐☹

درتاریخ۹/۹/۱۳۹۹به همه ارزوهام رسیدم وخواهم رسیدخدایاشکرت که تنهام نمیزاری ودرهای رحمت روبه روم بازکردی

لواشکمو دویست تیکه میکردم روزی یدونشو میخوردم روزی یدونشو بو میکردم

من مجردم یه دختر مجرد نمیتونه بچه داشته باشه مریم مقدس که نیستم   انگشتی که درد نمیکنرو گزارش نمیزنن  طرف دماغش قد بادمجون کشک بادمجونه استوری میزاره خدایا مرسی بابت اینهمه زیبایی چش حسودا کور   پولی که ازم گرفده بودی۳ سال پیش خوردی پس نِدادی الان با اون ۵۰ هزار تومن الان جوراب نوک سوزنیم نمیتونم بخرم پولِمو دادی دادی نِدادی طرفم نِیا نِیا وگرنه جرد میدم  نون و پنیر و گِووجه پست میزارم به تَو چه   عاشق تاپیکای جنجالی دیدی تگم کن عین جن بو داده میام  هرکی با اول اسمم تو تاپیکام مشکل داره نِیاد نِیا مگه شلواردو گرفدم التماسد کردم که بیای تو تاپیکم عرض اندام کنی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شامپو ک تموم میشه کمی آب توش میکنم میریزم سرم

بعد میندازمش😅😂

با اینکه داستان منو بد نوشتی🥲                              ولی تو هنوز خدای خوب منی🥹                                دلا بسوز ؛ که سوزِ تو کارها کند 😪🌴و دردی نهفته در دل...🌴 و من دوباره از ته دل میخندم...😅💔
لواشکمو دویست تیکه میکردم روزی یدونشو میخوردم روزی یدونشو بو میکردم

😂😂😂😂منم عاشق الوچه ولواشکم 

لطفا یه صلوات بفرس واسه سلامتی و ظهور آقا امام زمان‌ (عج)                                  

عاشق بادوم زمینیم وقتی میخرم قایمش میکنم شوهرم وپسرم نبیننش

یه چیز میبینم خوشم میاد ولی نمیخرم،بعد پشیمون میشم و حسرت میخورم

تو شامپو اب میریزم وقتی تموم میشه

واسه جاهایی که مهم نیس ارایش نمیکنم فقط رژ میزنم که لوازم ارایشم دیر تموم شه

همینا یادم اومد 

من میخواستم برای عید جا ادویه هامو عوض کنم چند تا مدل دیدم در حد 200 اینا بود بعد از شوهرم پول گرفتم برم بخرم رفتم 3 تا دونه ظرف پلاستیکی خریدم دونه ایی 4 تومن 🤣🤣🤣🤣

جدیدا خیلی خسیس شدم 

یه چیز میبینم خوشم میاد ولی نمیخرم،بعد پشیمون میشم و حسرت میخورم تو شامپو اب میریزم وقتی تموم میشه ...

چه باحال🤣