2777
2789
عنوان

بیاین ازگدابازیامون بگیم

| مشاهده متن کامل بحث + 401 بازدید | 31 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من میخواستم برای عید جا ادویه هامو عوض کنم چند تا مدل دیدم در حد 200 اینا بود بعد از شوهرم پول گرفتم ...

کارخوبی کردی🤣🤣

درتاریخ۹/۹/۱۳۹۹به همه ارزوهام رسیدم وخواهم رسیدخدایاشکرت که تنهام نمیزاری ودرهای رحمت روبه روم بازکردی

مجردبودم ازعطرخودم استفاده نمیکردم میرفتم عطرابجیمومیزدم بعددعوامون میشد،مانتوهامم قایم میکردکه کهنه نشن

درتاریخ۹/۹/۱۳۹۹به همه ارزوهام رسیدم وخواهم رسیدخدایاشکرت که تنهام نمیزاری ودرهای رحمت روبه روم بازکردی
من اسراف کارم.همش در حال پرت کردن وسیله به بیرونم. دیروز بوفه مو تمیز میکردم از یه ظرف بدم اومد کرد ...

وای می دادیش ب من🤣

بچه بودم یه دفتر برچسب داشتم اصن دلم نیومد یه دونشو استفاده کنم حالا ارث رسیده به ابجی کوچیکم برداشته باقیچی پاره پوره کرده

من هر کاری خیر و ثوابی را به نیابت از سردار عزیزم ❤️حاج قاسم❤️انجام میدم .                     یک صلوات هدیه به روح پاکش

من ادم دست و دلبازی هستم اما اگه ببینم یکی پول دارع اما زورش میاذ برام خرح کنه منم نسبت بش واقعا گدا میشم ذلم نمیاد براش خرج کنم خخخخخ ی دوستی دار وضع مالیشون معمولیع و اندازه خودشون دارن, ما هرعید یا تولد ب همدیگه کادو میدیم بعد معمولا من کادوهام گرونتربوذن . دیدم خیلی منفعت طلبه, امسال عید یه کادو میخاستم بش بدم همش دنبال ارزونتر بودم .واقعا زورم میامد مثل هنیشه گرونترباشه. 

یه بارمیوه خشک خریدم ازترس اینکه کسی بخورش قایمش کردم ته کابینت یادم رفت بعدچندماه دیدمش پرسوسک بود😦

من ادم دست و دلبازی هستم اما اگه ببینم یکی پول دارع اما زورش میاذ برام خرح کنه منم نسبت بش واقعا گدا ...

خخخ خوبش میکنی

میشه گزارش بزنین صلوات میفرستم براتون

با اینکه داستان منو بد نوشتی🥲                              ولی تو هنوز خدای خوب منی🥹                                دلا بسوز ؛ که سوزِ تو کارها کند 😪🌴و دردی نهفته در دل...🌴 و من دوباره از ته دل میخندم...😅💔

یه بارباابجیم رفتیم بیرون گفت من پول نقدندارم پول تاکسی بدم گفتم منم ندارم سوارماشین ی پیرمردشدیم ازمون پول نگرفت شماره داد

میشه گزارش بزنین صلوات میفرستم براتون

گزارش زدلد برات عزیزم