2777
2789
عنوان

ترس از کرونا نداشته باشید

| مشاهده متن کامل بحث + 2483 بازدید | 64 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه طرف گلومم هس.استرسم ک زیاددددددآ

شما باید کنترل کنی استرستو اخبار بد نخونی اگر مجاز هست از قرص ارامبخش کمک بگیر البته قبلش با پزشک مشورت کن

وقتی کارهایی که میکنیم فقط به خاطر نفس خود عمل باشه و نه به انتظار پاداش از هر کاری که میکنیم لذت میبریم❤نظرتو میتونی ریپلای کنی ولی تحمیل نه 😉
مطمئنی؟؟؟ دنیا داره میگه ضعیف میشه جناب وزیر چرا این و گفتن عجیبه؟تمام مقالات معتبر از ضعیف  شد ...

منم شنیدم جهش به سمت قوی شدن داره.ممکنه بدون علامت باشه و طرف رو بکشه.

در ضمن گلم نمیشه چون فامیل شما نوع اسونش رو گرفتن بگین که نترسین وسخت نیست.نمیشه تعمیم داد

میدونم قصد شما کم کردن استرس بقیه اس ولی گاها این حرفها باعث به خطر افتادن جان بقیه میشه چون فکر میکنن موضوع مهمی نیست.😊

اگه لباس بچه گانه👶👼 با کیفیت و قیمت مناسب 💃💃میخواین حتما حتما به آدرس اینستای  .Instagram.com/baby_clothes___baby سربزنین.کسایی ام که اینستا ندارن کانال تلگراممو سربزننbaby_clothes_baby 😊😊😊😍😍جنسام عالی ان قیمتام عالی تر.
شاید بخاطر سیستم دفاعی بدن باشه

بدن من خیلی قوی بود  پارسال خیلی ها بستری شدن من خودم تو خونه مونوم خوب شدم فقط باید رعایت کرد این ویروس صد در صد میزه یهو همینطور که یهو پدیدار شده

وقتی کارهایی که میکنیم فقط به خاطر نفس خود عمل باشه و نه به انتظار پاداش از هر کاری که میکنیم لذت میبریم❤نظرتو میتونی ریپلای کنی ولی تحمیل نه 😉
منم شنیدم جهش به سمت قوی شدن داره.ممکنه بدون علامت باشه و طرف رو بکشه. در ضمن گلم نمیشه چون فامیل ش ...

بله شما میگید شنیدید

ولی من با دکتر صحبت کردم مقاله خوندم و کلی تحقیق کردم که ضعیف میشه

اما اینکه حرف مستندی زده بشه و نقل قول از همسایه و در و دیوار نباشه فک نکنم باعث شه مردم دیگه رعایت نکنن

بالا بردن حجم استرس از حرفایی که ۹۰ درصدشون مستند نیست از کرونا خیلی خطرناک تره

علائمتون چي بود ؟ 

من لرز داشتم شدید همسرمم تنگی نفس 

قاطعانه فک میکردیم گرفتیم و فقط زنگ زدیم که بیان با امبولانس ببرنمون که همسایه ها و اینا نگیرن 

زنگ که زدیم تست حبس نفس رو گرفت ازمون تب سنج گفت بزارید که ۳۸ بودیم جفتمون تا فردا ظهرش 

گفت هر ۴ ساعت استامینفون بخورید با هر ۲۰ دقیقه اب ولرم و چایی و اینا اگه تبتون نیومد پایین دوباره تماس بگیرید 

که تبمون خداروشکر اومد پایین

منم شنیدم جهش به سمت قوی شدن داره.ممکنه بدون علامت باشه و طرف رو بکشه. در ضمن گلم نمیشه چون فامیل ش ...

اين ك بگي هي قوي ميشه و خشن هم ي جور ديگه جون و ب خطر ميندازه مثل من ك يكم بخوام بهش فك كنم تپش قلب و تنگي نفس خفم ميكنه ؛ من خودمو با اينكه امكان داره ضعيف شه آروم ميكنم ؛ باردارم ديگه رواني شدم ؛ كل خانواده دارن منو آروم ميكنن بعد ميام اينجا ضدشو ميخونم دوباره داغون ميشم 😭

اين ك بگي هي قوي ميشه و خشن هم ي جور ديگه جون و ب خطر ميندازه مثل من ك يكم بخوام بهش فك كنم تپش قلب ...

عزیزم من میگم دارم به چشم میبینم 

امار بهبودیا رو هر روز عروسمون نیگه از بیمارستان 

اصلا استرس به خودت وارد نکن و نگران نباش ایشالله تا قبل از زایمان شما کلا ریشه کن میشه

عزیزم بحث رعایت نیست الان بحثه اینه که اون فوبیای وحشتناک که میتونه از کرونا هم بد تر باشه از بین ب ...

دقیقا خاله من تپش قلب گرفته فشارش همش میره بالا رفته دکتر گفته اخبار و اینا گوش نده خیلی میترسه

من لرز داشتم شدید همسرمم تنگی نفس  قاطعانه فک میکردیم گرفتیم و فقط زنگ زدیم که بیان با امبولان ...

تست حبس نفس همون ١٠ ثانيه حبس كنيم ؟ چجوري بود عزيزم ؟ ببخشيد انقد سوال ميكنم باردارم انقد استرس دارم ك داغون شدم 😭

تست حبس نفس همون ١٠ ثانيه حبس كنيم ؟ چجوري بود عزيزم ؟ ببخشيد انقد سوال ميكنم باردارم انقد استرس دار ...

اره عزیزم اما بهداشت به ما گفت ۱۵ ثانیه نفس رو میدی داخل ۱۵ ثانیه نگه میداری بعد که بازدم میدی اگر سرفه کردی تازه احتمال داره داشته باشی

ببین خوندن مقالات از منابع معتبر خیلی میتونه استرستو کم کنه ولی معتبر نه وویسای تو واتس اپ و پستای اینستا

درضمن مگه نمیدونی جنین پادزهر تولید میکنه و باردارها مقاوم ترن در برابر ویروس تا ما مردم عادی؟

اره عزیزم اما بهداشت به ما گفت ۱۵ ثانیه نفس رو میدی داخل ۱۵ ثانیه نگه میداری بعد که بازدم میدی اگر س ...

واقعا ؟ پس چرا ميگن بيشتر در معرض خطرن ؟ خدايا چرا اينكارارو ميكنن با آدم 😭