2777
2789
عنوان

گوشت اضافه روی ناف نوزاد

2856 بازدید | 11 پست

دوستان دختر من ۴۴ روزشه ی گوشت اضافه قرمز روی نافشه. گفتن نمک بریزی میفته و خوب میشه. کیا تجربشو داشتن؟ نمیتونم ببرم دکتر تو این اوضاع. ازش اب میومد پماد چشمی زدم خشک شده. نمک و چجوری استفاده کنم براش؟ چند ساعت بمونه؟؟ 

کی گفته نمک بریزید هر کاری ميخواين بکنید بايه پزشک مشورت کنید مگه بچه عروسکه که هر کی هر چی گفت روش انجام بدین دستکاريش نکنید خودش خشک میشه ميفته

لا حول ولا قوه الا بالله دخترم  به دستان پرمهر خدا سپردمت همیشه سالم و سرحال باشی عشق زندگیم دوستت دارم تعجیل در فرج آقا امام زمان یه صلوات بفرستین ان شاالله آقا برامون دعا کنن 
کی گفته نمک بریزید هر کاری ميخواين بکنید بايه پزشک مشورت کنید مگه بچه عروسکه که هر کی هر چی گفت روش ...

مشاور های شبکه بهداشت این حرفو زدن. اینقدری زجر کشیدم پاش ک بفهمم عروسک نیست‌ مریض نیستم الکی هر بلایی سر بچم بیارم عزیزم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مشاور های شبکه بهداشت این حرفو زدن. اینقدری زجر کشیدم پاش ک بفهمم عروسک نیست‌ مریض نیستم الکی هر بلا ...

اگه اونا گفتن که هیچ خواهر من اگه حرفی زدم ناراحت شدید شرمنده ولی برا مشکلات بچه ها اینجا جای مناسبی نیست ممکنه یکی یه راهنمایی بدی بکنه خدایی نکرده مشکلی برانی نی ت پیش بیاد خدا برات حفظش کنه

لا حول ولا قوه الا بالله دخترم  به دستان پرمهر خدا سپردمت همیشه سالم و سرحال باشی عشق زندگیم دوستت دارم تعجیل در فرج آقا امام زمان یه صلوات بفرستین ان شاالله آقا برامون دعا کنن 
اگه اونا گفتن که هیچ خواهر من اگه حرفی زدم ناراحت شدید شرمنده ولی برا مشکلات بچه ها اینجا جای مناسبی ...

نه بابا دشمنت شرمنده. عصبیم ازین ک نمیتونم ببرمش دکتر. بهر حال تجربه هاشون کمکم کرده چند بار گفتم اگه کسی زدخ خوب شده منم امتحان کنم. ممنون 🌹

نه بابا دشمنت شرمنده. عصبیم ازین ک نمیتونم ببرمش دکتر. بهر حال تجربه هاشون کمکم کرده چند بار گفتم اگ ...

اگه دستکاريش نکنید خودش خشک میشه ولی اصلا اصلا یه وقت بهش بتادين نزنید چون سریع از ناف جذب میشه باعث کم کاری تیروئید میشه اینو یه فوق تخصص غدد تو تلویزیون گفت

اگه دستکاريش نکنید خودش خشک میشه ولی اصلا اصلا یه وقت بهش بتادين نزنید چون سریع از ناف جذب میشه باعث ...

نه هیچی نزدم تا الان جز همین پماد چشمی که گفتن عفونت نکنه بدتر بشه. مرسی 

نه هیچی نزدم تا الان جز همین پماد چشمی که گفتن عفونت نکنه بدتر بشه. مرسی 

یلتم عزیزم چیکار کردی ناف بوتپ منم گوشت اضافی آورده 43روزسه دکتر گفت با الکل بشور ولی تغییر نکرده

یلتم عزیزم چیکار کردی ناف بوتپ منم گوشت اضافی آورده 43روزسه دکتر گفت با الکل بشور ولی تغییر نکرده

سلام عزیزم نمیدونم الان ک این جوابو میخونی بدردت میخوره یا نه :) من نمک گذاشتم کامل افتاد در حد سه یا چهارتا دونه نمک ریز ، خشک شد و افتاد