عزیزم اگر چربیش زیاد باشه ،طعمش رو خراب میکنه، برنج و لپه رو نیم پز کن ، گوشت رو با سبزی کوفته و نمک و زردچوبه و فلفل سیاه خوب ورز بده بعد لپه رو اضافه کن و آخر سر برنج رو که به نشه. مقدار نسبتاً زیادی پیاز داغ درست کن بعد رب و زردچوبه رو باهاش تفت بده آب بریز تا جوش بیاد. کوفته هات رو درست کن وسطش آلو بخارا بزار وقتی آب جوش اومد آروم با کمک ملاقه بنداز توش، ۷_۸تا هم آلو بنداز تو آب +۲تا ۳قاشق برنج (لعاب میده به آب کوفته و حسابی خوشمزه اش میکنه)
آرد ،تخم مرغ یا هیچ چیز دیگه ای هم نمیخواد ، در قابلمه رو نبندی وا نمیره، آب باید روی کوفته ها رو بگیره و شعله حتماً باید زیاد باشه ، حدود نیم ساعت بعد شعله رو کم و درب قابلمه رو ببند.👌👍عالی میشه. نوش جان