2777
2789
بچه هابرای دوتاتاپیک آخرم گزارش می زنید...ان شالله خیرببینین...فضول پیداکردم دوروورم

زدم

فلک در دفتر سرنوشتم قلم زد.چه اوقات خوشی داشتم به هم زد.الهی ای فلک چرخت نگردد،که چرخت آرزوهایم را به هم زد.....                                                   باردار نیستم مجردم تیکر رسیدن به هدفمه انشالله به زودی به هدفم خواهم رسید.😍😍😍😍😍
کدوم شرکتها ؟

شرکت های هرمی.بازاریابی.چی داره اخه.چند سال میدویی به هیچی نمیرسی

خدواندا تو میدانی که انسان بودن و ماندن در این دنیا چه دشوار است.چه رنجی می کشد ان کس که انسان است و از احساس سرشار است...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بده؟

نه عزیزم بد نیست ولی من ب دوستان حق میدم ک ازش بد بگن چون این کار تازه چند ساله ک بصورت قانونی تو ایران هستش قبل از اون خیلی از فرصت طلبان بصورت غیر قانونی خیلیا رو بدبخت کردن 

مدرسان شریف فقط😅

باشه😁

دوستان من نظرمو برای استارتر تاپیک مینویسم.اینو مد نظر داشته باشین.................... از کلمه خوشبحالت متنفررررررم 🤬.................نام کاربریم اسم یکی از شخصیتهای کلاه قرمزیه 😊

عالیس 

این نشون میده من اصلا تبلیغشو ندیدم فقط شنیدم 😂😂😂😂😂

دوستان من نظرمو برای استارتر تاپیک مینویسم.اینو مد نظر داشته باشین.................... از کلمه خوشبحالت متنفررررررم 🤬.................نام کاربریم اسم یکی از شخصیتهای کلاه قرمزیه 😊

شوهر من که میگفت ،خواهراش بش میگفتن میبینمت روزیکه پشیمونی چرا نیومدی تو اینکار همشونم بعد چند ماه ...

بله از همه کسایی که وارد میشن تنها۳درصدشون موفق میشن ک به پورسانت عالی برسن چون موندن و تلاش کردن خیلی مهمه اینکه بشینی تو خونه و تلاش نکنی کسی نمیاد که یکه بفرما این پول برا تو