2777
2789
عنوان

رفیق بازی

1420 بازدید | 51 پست

خدایا دیگه طاقتم تموم شده.از اینکه تو اوج جوونی همیشه تنهام.از انتخاب اشتباهم تو زندگیم.از خراب کردن پل های پشت سرم.از حسرت ی زندگی عادی... مردی که همیشه نیست و به خانوادم ترجیح دادم.مردی که هرکی منو باهاش میدید می‌گفت مگه به زور شوهرت دادن؟الان میگه آخه کی تورو میگرفت... بعضی وقتا حق میدم اگه زن متاهلی دوس پسر بگیره...چون هرکس جای من بود حتما این کارو میکرد.کاش این مریضی یا منو بکشه یا اونو.ک حداقل یکی زندگیشو درست بگذرونه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا کسابی ک داغونتر از همه هستن توهم خود خوشتیپ بینی هم دارن و همیشه فک میکنن حیف شدن...👊👊👊

من مادر نميشوم تا فرزندم  را عصاى دستم كنم...من مادر نميشوم تا پيري و كورى ام را به فرزندم تحميل كنم....من مادرنميشوم تا بهاي قطره شيرى كه به كودكم داده ام پس بگيرم....من مادر نميشوم تا فرزندو وابسته و بيمار تربيت كنم و افتخار كنم به اينكه فرزندم مرا بر همسرش ترجيح ميدهد....من مادري بيمار نيستم...من مادر ميشوم تا انسانى سالم و مستقل تربيت كنم،مادرميشوم تا انسانيت را  به فرزندم بياموزم.انسانى قوى و درستكار  و خوشبخت....كودكم وظيفه اي در قبال من ندارد....بلكه من مادر او هستم و موظف به خوشبخت كردن فرزندم 

منم شوهرم رفيق بازى ميكنه اين حرفارم تو دعوا ميگن،به دل نگير...همه ى زندگيا مشكل داره هركى يمدل،يكى وحشى عصبى و كتك بزنه يكى معتاد يكى بيكار و بيعار يكى زن باز يكى رفيق باز يكى همجنسباز .....

چرا همیشه خانم ها از شوهراشون ناراحتن چرا برعکس ندیدم واقعا برام سواله؟؟؟

بخدا منم ایراد دارم ولی جزییه.اگه رفتارم ناراحتش کنم ترک میکنم رفتارمو ولی اون بد تر شده.قبلا منو میزاشت خونه مادرم یا فامیل ک تنها نباشم.الان براش مهم ن و شبا یک و دو میاد