2777
2789
عنوان

بچه ها شوهرم چرا اینطور شده😔😔😣

| مشاهده متن کامل بحث + 965 بازدید | 39 پست
این چ حرفیه میزنی الکی جو میدی وقتی گفته ی حاشیه امن نمیبینم یعنی ب فکر زنو بچشه میخاد همیشه تامین ب ...

جو ندادم عزیزم از حرفاش اینطوری متوجه شدم 

وقتی وضع مالی خوبه دلیل بر این همه کار نیست 

باید برای خانواده و بچه هم آدم وقت بزاره 

درست پول خوبه و شیرینه نیاز زندگیه ولی واقعا پول رو به خانواده ترجیح میدن همچین آدم هایی 

خدایا منو به عشقم برسون 😔🙈و ی کار خیلی خوب میشه دعا کنین عزیزای دل؟
نمیگم کارو پول رو ب من و بچه هاش ترجیح میده. بیشتر خونست و وقت میذاره. ولی همش باید باهاش خوب باشی، ...

حب خوب باش وقتی خوبی اونم خوبه الکی پاچه نمیگیزه مث بعضیا شما هم خوب باش دیگه اینم ک میگی نازتو نمیکشه چون مردا زیادی ناز کنی و قهر قهرو باشی بدشون میاد بساز باهاش خواهر حیفه اصلا نباید بهش فکز کنی چ برسع بخوای تاپیک بزنی درموردش 

بازم خداروشکر که الحمدالله وگرنه والا بخدا  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقد شبیه شوهر منه عاشق کار کردنه کار و به خونواده ترجیح میده فایده هم نداره درسا نمیشن

بنظزم مردی ک دنبال کاره مردیه ک ب رفاع خانواده اش اهمیت میده نمیخواد ببینه زنوبچش حسرت بدل خیلی چیزان نمبخواد ببینع خیلی کارا ک دلشون میخواد بکنن رو نمیتونن بکنن کاش شوهر منم ی ذره عاشق کار بود همه چی براش در اولویه جز کار😔

حب خوب باش وقتی خوبی اونم خوبه الکی پاچه نمیگیزه مث بعضیا شما هم خوب باش دیگه اینم ک میگی نازتو نمیک ...

شاید من بد گفتم. ببین مثلا ماباهم خوب بودیم یک کلام بهش گفتم روز مادر و عیدی کادو یکسان ب دوتا مادرا بده. ی دعوایی ب پا کرد ک نگو. 

تلاش میکنه و اینطوره؟ 

خودش میگه دارم همه تلاشمو میکنم اما مردی ک لنگ ظهر بلند میشه میره سرکار و خدا نکنه ی بهانه ای دستش بیاد کارو ول میکنه همون شندر غازیم ک دز میاره، رو واسع موردای الکی و بیهوده خرج میکنه تلاش میکنه؟؟ب فکر رفاه و ابرو زنشه ک کم نیاره حسرت بدل نمونه؟؟؟؟

شاید من بد گفتم. ببین مثلا ماباهم خوب بودیم یک کلام بهش گفتم روز مادر و عیدی کادو یکسان ب دوتا مادرا ...

اخ ایول میفهممت

تاپیک منو ببین دقیقا عالی بودیم باهم ولی تا یه ناراحتی بیان میکمم همه چی بهم میریزه باید همیشه شادوشنگول باشم

حالا شوهرشمااهل نازکشیدن هس یا خودت باید شرایطو ب حالت قبل برگردونی؟

حب خوب باش وقتی خوبی اونم خوبه الکی پاچه نمیگیزه مث بعضیا شما هم خوب باش دیگه اینم ک میگی نازتو نمیک ...

شاید من بد گفتم. ببین مثلا ماباهم خوب بودیم یک کلام بهش گفتم روز مادر و عیدی کادو یکسان ب دوتا مادرا بده. ی دعوایی ب پا کرد ک نگو. 

شاید من بد گفتم. ببین مثلا ماباهم خوب بودیم یک کلام بهش گفتم روز مادر و عیدی کادو یکسان ب دوتا مادرا ...

خب همیشه همینجوری بوده یا جدیدا شده؟؟؟

فک میکنم بخاطر فشار کاره ک اونم دست خودش نیست چون من خودم وقتی خیلی خستم دنبال بهونه ام ک دعوا کنم باهاش صحبت کن و در مواردی مدارا کن عزیزم ان شاءالله ک حل میشه

خودش میگه دارم همه تلاشمو میکنم اما مردی ک لنگ ظهر بلند میشه میره سرکار و خدا نکنه ی بهانه ای دستش ب ...

درست میگی عزیزم. ولی هرکی تو ی حالتی مشکل داره