2777
2789
عنوان

بچه ها شوهرم چرا اینطور شده😔😔😣

| مشاهده متن کامل بحث + 965 بازدید | 39 پست

کاش شوهر منم یکم به فکر بود و بیشتر کار میکرد 

همه برادرهای کوچیکترش چندتا چندتا شغل دارن و خونه زندگی خوب دارن 

همسر من هیچی نداره هنوز 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی بده پول و کار رو به تو ترجیح میده 

این چ حرفیه میزنی الکی جو میدی وقتی گفته ی حاشیه امن نمیبینم یعنی ب فکر زنو بچشه میخاد همیشه تامین باشن این کجاش بده کاش ماهم داشتیم از این شوهرا

بازم خداروشکر که الحمدالله وگرنه والا بخدا  
خواستت چیه دقیقا؟اینکه غرغرنکنه یا پول زیاد جمع نکنه؟

اینکه اسم پول رو بردم خب مدام استرس داره واسه چک هاش. با صونفر سرو کله میزنه. من از اینکه دیگه لطیف نیست و فقط تو س کس خوبه خسته شدم. 

آخی عزیزممم💞💞

ولی ببخشید خنده م گرفت چون شوهر منم در مقابل اعتراض من همین کار رو میکنه😅😅

البته خب بنظرم اینجور اخلاقا یه خوبی ک داره اینه ک تا تو بخندی اوناهم میخندن😅 وبرای کسی مثل من ک حوصله جر و بحث رو نداره و خیلیم زود آشتی میکنه خوبه😉😉

سخت نگیر عزیزم داره واسه زندگیتون تلاش میکنه و در ضمن با خوشرویی نیازات رو بهش بگو تا جبهه نگیره😉

مردا مثل گوشی چینی هستن زود هنگ میکنن و اون کاری میکنه بیشتر از ظرفیتشه 

باید کارشو کم کنه استراحتو بیشتر خلق و خوشون بهت  میشه

شوهرم دوروز نخوابیده بود امد نشست نگاه کردمش گلت چیه چیزی دیدی چرا اینجوری نگاه میکنی تذرخواهی کردم خوابید بیدارشد تو حال خوب گفتم بد بااهام حرف زدی ناراحتم کردی دیدم جاخورد حرفاشم گفتم اینارو گفدی گفت یادم نیست قسم میخورد یادش نیست

مردا همینطوزین

دقیقا عین شوهرمن😑😑😑😑فقط بایدمحبت کنی،گاردبگیری بدترمیکنه،عزیزم خودمون بدعادتشون کردیم ،من هرکاری ...

وای خدا. خیلی قشنگ گفتی. من نتونستم مثل تو جمله بندی کنم. دقیقا شوهره من همینه ک گفتی. نمیدونم چکار کنم

اینکه اسم پول رو بردم خب مدام استرس داره واسه چک هاش. با صونفر سرو کله میزنه. من از اینکه دیگه لطیف ...

درکت میکنم ولی جنبه خوبشو ببین همین ک تو س ک س خوبه نعمتیه همینجا صد تا زن مشکل دارن سر این قضیه البته همه چی س ک س نیست خب

نذر خیاطی نذر هنر خیاطی👇https://eitaa.com/joinchat/188219659Cb23e355addاین نذری سهم شماست عزیزم👆🌸بهت علم و هنر رو هدیه دادم لطفا از این هدیه بهترین استفاده رو بکن دوست من♥️
همه چی بهترینش رو خرج میکنه ولی پول زیاد دستم نمیده

وقتی بهترینشو میخره ینی بفکر شماست میخواد همیشه بهترین هارو براتون فراهم کنه

اگ مث شوهر من ی بی عرضه بود ک نون کم بخوری خرج نکنی نپوشی ک مبادا گشنه بمونی بازم این حرفو میزدی

بازم خداروشکر که الحمدالله وگرنه والا بخدا  
این چ حرفیه میزنی الکی جو میدی وقتی گفته ی حاشیه امن نمیبینم یعنی ب فکر زنو بچشه میخاد همیشه تامین ب ...

نمیگم کارو پول رو ب من و بچه هاش ترجیح میده. بیشتر خونست و وقت میذاره. ولی همش باید باهاش خوب باشی، ب هیچی اعتراض نکنی