2777
2789
عنوان

یکی از دوقلوهام شیر نمیخوره

805 بازدید | 46 پست

سلام دوستان. دوقلوهام 25 روزه که دنیا اومدن هردو اوایل خوب شیر میخوردن تا اینکه دهن هر دوشون برفک زد که نیستانین دادم برطرف شد ولی یکیشون درست شیرموز نمیخوره یا سینه مو نمیگیره اگرم بگیرم مک نمیزنه مثل این باشه که زور نداره چن روزه اینطوره بهش شیشه شیر میدادم خوب مک میزد ولی حالا دیگه اونم خوب نمیتونه مک بزنه همش دستشو میکشه ب سرو صورتش. خیلی دوست داره سینه مو بگیره چون دهن باز میکنه میگیره ولی نمیتونه مک بزنه گریه میکنه ول میکنه. خواهشا راهنمایی کنید

ما چیز زیادی نمی خواستیم، تنها سرزمینی که اندوهش ما را نکشد....

شاید گوشش درد میکنه فعلا با قطره چون یا قاشق بهش بده

تیکر بارداری نیست...دخترم👩زمستانم با تو بهار است⚘تو امید فرداهای منی؛محرم راز منی، تک گل باغِ منی.دردانه منی و من،از دوست داشتنت کوتاه نمی آیم😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم به هردوتاشونم شیر خودتو میدی

آره ولی یکیشون چون خوب نمیگیره هر از گاهی شیر خشک میدم

اشتباه تایپی بود

اهان 

نی نی هاتون چی هستن؟ طبیعی بود زایمانت؟ بعد چند کیلو بودن موقع تولد؟

اون طفلی شاید دهنش ب شیشه عادت کرده یا شما استرس داشتی تو شیردهی طفلک اذیت شده

روی ماه جفتشونو ببوس

🍃🍃🍃
طفلی نمیتونه بگیره خوب پسرمنم اینجوری بود نمیتونست کلی جیغ میکشید مجبور شدم شیر خشک دادم

آخه هفته اول میگرفت