2777
2789
عنوان

سونوگرافى اشتباه كرد حاملگيم پوچ نبود

| مشاهده متن کامل بحث + 3518 بازدید | 22 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره عزيزم خداروشكر  اين كارشو بد تلافى ميكنم  معلوم نيست چندتا مامان بدبخت رفتن كورتاژ ش ...

اره حتما پیگیری کن تا این اتفاق واسه کس دیگه ای نیوفته 

عشقا واسه حاجتم یه صلوات بفرستید💕
چه زود هم نوبت کورتاژ داده معمولا اول قرص میدن اگه نیوفتاد کورتاژ میکنن چقدر بی وجدان بوده

اينجا خيلى ازين دكتر من تعريف شنيده بودم اما يه خانم ديگه هم همين بلا سرش اومده بود با اين دكتر

𓂀

منم رفتم دكتر .دكتر سونو كرد گفت نه جنين هست نه قلبش تشكيل شده ساك خاليه و خيلي نااميد بود گفت هفته ي بعد بياد سونو 

اون روز انقدر گريه كردم چون ميشد سومين سقطم 

ولي دوهفته صبر كردم بعد دو هفته رفتم سونو بيرون هم جنين بود هم قلبش ميزد هشت هفته و يك روزم بود 

خدا بخواد ميشه 😔خدا ميدونه تا الان چقدر بخاطر بچه گريه كردم خداكنه اين يكي برام بمونه😔

خدايا درست لحظه اي كه تو اوج نااميدي بودم معجزتو نشونم دادي خودت مراقب معجزت باش❤️🥺 ١٢/١٢
منم رفتم دكتر .دكتر سونو كرد گفت نه جنين هست نه قلبش تشكيل شده ساك خاليه و خيلي نااميد بود گفت هفته ...

ايشالله برات ميمونه عزيزم دعا كن واسه منم بمونه🙏🙏🙏

𓂀