2821
2789
عنوان

مسافرت عید

| مشاهده متن کامل بحث + 601 بازدید | 64 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

جاده بسته ست انشاله که راهتون‌ نمیدن

ایشالا این جاده لعنتی رو ببندن هیچ کیو راه ندن

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷   هدف ۷۵   هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍

چرا نریم ?  از کرونا نمیترسم_

ادمی مثل تو پامیشه میره اونجا هر لحظه خبر مرگ یکی از فامیل ها ما رو توی شمال میده...انشاالله بگیری ک انقدر با جون مردم بازی نکنی..بیشعوری هم حدی داره

جاده بسته ست انشاله که راهتون‌ نمیدن

کی گفته؟😂😂

یه تراول بزاری کف دستشون واست میرقصن...

دیگه باز کردن جاده که خیلی اسونه ....

من از روئیدن خار بر سر دیوار دانستم  که ناکس ؛ کس نمی گردد از این بالا نشینی ها......... من از افتادن سوسن به روی خاک دانستم  که کس ؛  ناکس نمی گردد از این افتان و خیزان ها
شما اقایی یا خانوم؟

آقا هستن 

حال من خوب است اما با ❤ تو ❤ بهتر میشوم / آخ...تا میبینمت یک جور دیگر میشوم   خدا جونم خودت مواظب پسرم باش🌸(فَاللّه خَيْرٌحافِظاً وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمينَ)  🌸🌸ممنونم بابت همه چي خداي مهربونم🙏
ما که داریم میریم شمال

به خودت زحمت نده جاده ها بسته اس

💙💙💙💙💙💙گروه آبی 💙 💙💙💙💙💙(وزن شروع 95)(,وزن فعلی74)💞💞💕 سرگروه مهربونم آسنات99💓💕💞در حال حاضر برای مدتی تثبیت هستم‌
ادمی مثل تو پامیشه میره اونجا هر لحظه خبر مرگ یکی از فامیل ها ما رو توی شمال میده...انشاالله بگیری ک ...

ایشالله

من از روئیدن خار بر سر دیوار دانستم  که ناکس ؛ کس نمی گردد از این بالا نشینی ها......... من از افتادن سوسن به روی خاک دانستم  که کس ؛  ناکس نمی گردد از این افتان و خیزان ها
چرا نریم ?  از کرونا نمیترسم_

چقد بی فرهنگی

بعداز ۲سال و نیم انتظار روز تولدم1400/8/22 بی بی چکم مثبت شدخدایا شکرت😍 امروز به مورخ۱۴۰۰/۹/۱۷واسه اولین بار صدای قلب❤ نی نیم رو با ضربان ۱۵۲ گوش کردم خیلی حس خوبی بود😍 ۱۴۰۰/۱۱/۱۸جواب غربالگریم بد شد وقتی تو مطب با چشم‌گریون منتظر نوبتم بودم واسه اولین بار تکون خوردن نی نیمو حس کردم من میدونم حالت خوبه عشق مامان🤰و امروز۱۴۰۰/۱۱/۲۷ بعد۹روزانتظار جواب سل فری اومد خداروشکر جوجه من سالمه ویه دخمل نانازه😍قشنگ مامان غصه نخوری این روزای سختم تموم میشه من تمام این کبودی های رو دستم رو بخاطر تو تحمل میکنم فقط سالم بیا بغل مامانی ❤ دخترک من خیلی عجله داشت ۳۶هفته ۱۴۰۱/۴/۶اومد بغل مامانش قشنگ‌من خوش اومدی به زندگی منو بابایی 👨‍👩‍👧.                                                      و این‌بار بعد از ۱۵روز تاخیر بی بی چکم  برای دومین بار مثبت شد(ناخواسته) ولی خب خوشحالم که بی دغدغه اومدی تو‌دلم‌خوش اومدی😍.                                             امروز به مورخ ۱۴۰۳/۵/۹برای اولین بار صدای قلب کوچولوت رو‌شنیدم ۷هفته۶روزبودی کوچولوی‌من💕

من با امروز به ولله ۲۳ روزه پامو بیرون نزاشتم مدیون کسانی که رعایت نکنن.وبرای کار غیر اورژانسی به بیرون یا مسافرت برن به ولله حلال نمیکنم

کلی خرید وکار نکرده دارم رو همه اینها چشمامو بستم وموندم تو خونه

پس رعایت کنید شما رو به عزای امام حسین قسم تا این ویروس لعنت تموم بشه

خدایا به کسی انقدر غم نده که راحتی خودش رو تو مرگ ببینه  💞💞💞
کی گفته؟😂😂 یه تراول بزاری کف دستشون واست میرقصن... دیگه باز کردن جاده که خیلی اسونه ....

تو فقط خودت نیستی که بگی از کرونا نمیترسم هرکسی رو آلوده کنی دربرابرش مسئولی 

کسانی که به من میگویند تو به جهنم میروی و ما به بهشت خوشحالم میکنند که به یکجا نمیرویم...