2821
2789
عنوان

مسافرت عید

| مشاهده متن کامل بحث + 601 بازدید | 64 پست
به خودت زحمت نده جاده ها بسته اس

کی میگه بسته هست؟

بسته نیستن  100%

میشه با زیر میزی درستش کرد...

من از روئیدن خار بر سر دیوار دانستم  که ناکس ؛ کس نمی گردد از این بالا نشینی ها......... من از افتادن سوسن به روی خاک دانستم  که کس ؛  ناکس نمی گردد از این افتان و خیزان ها

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

افرين پسر شجاع  اگر خودتون براي خودتون مهم نيستيد به فكر ديگران باشيد

من کاری به کسی ندارم

زندگی خودمو میکنم

من از روئیدن خار بر سر دیوار دانستم  که ناکس ؛ کس نمی گردد از این بالا نشینی ها......... من از افتادن سوسن به روی خاک دانستم  که کس ؛  ناکس نمی گردد از این افتان و خیزان ها
کی گفته؟😂😂 یه تراول بزاری کف دستشون واست میرقصن... دیگه باز کردن جاده که خیلی اسونه ....

جون خودت ب جهنم ناقل میشی هزار تای دیگه م بیچاره میکنی.

مثلا فک میکنی دور زدن قانون و خود قوی پنداری خیلی جذابه؟ اخر بی شعوریه اگه بری

درخواست دوستی ممنوع !

کی میگه بسته هست؟ بسته نیستن  100% میشه با زیر میزی درستش کرد...

خوب یه امسال خونه بمونید چی میشه 

💙💙💙💙💙💙گروه آبی 💙 💙💙💙💙💙(وزن شروع 95)(,وزن فعلی74)💞💞💕 سرگروه مهربونم آسنات99💓💕💞در حال حاضر برای مدتی تثبیت هستم‌
جاده ها بازن؟؟؟؟؟؟ من یه کار واجب دارم و حتما باید برم

واسه افراد عادی باز نیستن ک

باید دست به جیب شد ، تا واست باز کنن

خوب یه امسال خونه بمونید چی میشه 

طوری نمیشه که

بالاخره دلمون کشیده .....چیکار کنم خب

من کاری به کسی ندارم زندگی خودمو میکنم

از تاپیک من بروبیرون لازم نکرده نظر بدی.حتما باید بنویسن اقا نیاد

چ گیری کردیم

بی فرهنگ اینقد برین شمال ببینم چی گیرتون میاد

براسلامتی دخترم،همسرم و خودم یک صلوات بفرستین لطفا  
طوری نمیشه که بالاخره دلمون کشیده .....چیکار کنم خب

چقدر بدم میاد ازت

💙💙💙💙💙💙گروه آبی 💙 💙💙💙💙💙(وزن شروع 95)(,وزن فعلی74)💞💞💕 سرگروه مهربونم آسنات99💓💕💞در حال حاضر برای مدتی تثبیت هستم‌
من کاری به کسی ندارم زندگی خودمو میکنم

ده نفر مثل شما باشن یه جامعه نابوده یه سری افراد مثل شما امار رو از ۱۰۰ نفر کردن ۱۱۰۰۰نفر

در حال کم کردن وزن💪💪💪وزن اولیه ۹۷   هدف ۷۵   هدف اول ۹۵✅هدف دوم ۹۰ ✅ هدف سوم ۸۵✅هدف چهارم ۸۰🔒هدف پنجم ۷۵🔒 خدایا شکرت😍😍😍

بچه ها این کاربر میخواد لجتون رو دربیاره داره دروغ میگه

والا من ۱ پبام دادم ....بقیه ریختن سرم ...

من ک به کسی کاری ندارم ....

شما هم سعی کن حرف الکی نزنی....