2821
2789
عنوان

مسافرت عید

| مشاهده متن کامل بحث + 601 بازدید | 64 پست
خب شما هم بروید ....کسی ک جلوتون رو  نگرفته باید از اول قرنطینه میکردن ک...که نکردن دیگه&nb ...

ما شعورمون میرسه وقتی میگن بشینین خونه بشینیم جایی نریم.اصلا برو.وقتی خودتو خانوادتو کل خاندانتو درگیر کردی عقلت میاد سرجاش و این میشه حق الناس و خونشون گردنته.. اینهمه خوشبینی کاذب و بی تفاوتی عادی نیست. موفق باشی 

درخواست دوستی ممنوع !

خب اره راست میگی اگه مملکت مام قانون داشت تو الان تراولاتو به رخ نمیکشیدیو مینشستی خونت..ادمای بیشعو ...

حالا نمیخام بیشتر موضوع رو باز کنم 

همه جا همینجوره ....فقط مربوط به این قضیه بستن راها نیست

من از روئیدن خار بر سر دیوار دانستم  که ناکس ؛ کس نمی گردد از این بالا نشینی ها......... من از افتادن سوسن به روی خاک دانستم  که کس ؛  ناکس نمی گردد از این افتان و خیزان ها

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ارزش جواب نداری

لطفا سرتون تو زندگی خودتون باشه ....

من ارزش داشته باشم یا نداشته باشم به شما هیچ ربطی نداره_

گرچه قشنگ معلوم هست که از جایی دیگه پر هستین و اینجا دارین سر من خالی میکنین_ موفق باشید_

من از روئیدن خار بر سر دیوار دانستم  که ناکس ؛ کس نمی گردد از این بالا نشینی ها......... من از افتادن سوسن به روی خاک دانستم  که کس ؛  ناکس نمی گردد از این افتان و خیزان ها